2777
2789

خب همین دیگه 

ببین کدوم برا مهمه  نمیشه گفت بکن یا نکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وضو و غسل نداره

قشنگ از این تقویت کننده های ناخن بخر خودت بلند کن کیفشو ببر🥰

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

آره غسل و وضو نمیشه باهاش

در کل گاهی هم ناخن آسیب میبینه چند نفر همینجا میگفتن بعد برداشتنش ناخنمون نازک و شکننده شده و پشیمون بودن

ناخن خودتو بلند کن لاک بزن برا نمازم راحت میتونی پاک کنی

مژه هم خیلیا رو دیدم کاشتن واقعا زشت شدن، هیچوقت مژه طبیعی نمیشه انگار یه چیز اضافی اویزون کردی از چشمات😶‍🌫️

واقعا؟چه عالی .....اینجورم بهتره...

🥰

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!