2789
عنوان

بیاین بیاین

43 بازدید | 8 پست

نگاه من هرچی راجب این تاپیک گذاشتم نیومدین... هرچقدر گذاشتم هیچ به هیچ.. واقعا چرا من واقعا نیاز به راهنمایی دارم دلتون میخواد همجنس خودتون بدبخت شه؟ خب بیاین بگم

من قبلا عاشق یه پسر بودم یک سال پیش... هیچی نمیدونستم عاشقشم تا اینکه جدی فهمیدم آره بدبخت شدم رفت عاشق یکی شدم همه دوسش دارن... بعد فهمیدم چه آدمیه هرچی بلد بودم بهش گفتم تو دلم بعدش از شهریور شروع کردم به فراموش کردنش کلی تلاش بدبختی خدایا کمکم کن فلان و تونستم حسم کمتر شد... اما با دیدنش ناراحت میشم و حالم یهو بد میشه کلا ناراحتی میاد سراغم هروقت میرم محلمون پیش دوستم یا خونه داییم اون اصلا اونجا نیست ها ولی بازم حالم بد میشه اینو چندین بار تو تاپیک گفتم هیچکی نیومد بعدش حالا اینارو ولش ولی دوستم میرم پیشش دیونه ام کرده همش میگه ترو خدا عاشقش شو مثل قبلا ترو خدا همش دعا همش عذاب میکشه همش التماس که من عاشقش شم منم گوش نمیدم باورتون میشه از مهر ما تا الان اصلا ندیدم پسررو اصلا اصلا ندیدمش فقد یک بار دیگه اصلا... بعد دوستم التماس عاشقش شو همش میخواد گریه کنه من عاشقش شم.. چرا باید عاشق کسی شم که اصلا ارزش منو نداره و یا اصلا اونو نمیبینمش گفتم اصلا نیست اصلا نمیبینمش اصلا حتی یبارم ندیدمش چرا؟؟؟ حتی ارزشمم نداره.... اکسم خداروشکر هزارتا یا بیشتر داره مگه خر باشم... بنظرت چه گهی بخورم دارم دیونه میشم حتی پسره اصلا نگامم نمیکنه اصلا اصلا حتی یبارم تازه هیچوقتم ندیدمش یک ساله اصلا ندیدمش فقد یبار که وقتی دیدمش با دوستش رفتن....

پ چ: دوستم بنظرتون چشه؟ چی میخواد؟ پسره چیزی گفته؟ 

نگاه هزارتا تاپیک زدم 0 0 اینا دیگه بیاین 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بازی روانیه انگاری 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چه نامرد هیچکس نیست کمک کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین یا پسره ب دوستت چیزی گفته ک پادرمیونی کن یا هم دوستت خیلی خوبه و میخواد عاشق بشی صلاحتو میخواد ...

نمیدونم والا... ولی دوستم از اونجور آدما نیست منو بزور عاشق یکی کنه حتما پسره یچیزی گفته

راستی یسوال ایرانسلی؟ طبق تاپیکم

نه ایرانسلی نیستم 

خب حتما همینطوره

ولی چرا... واقعا اصلا نگامم نمیکنه منو میبینه فرار میکنه