2777
2789

دلم می خواد چادر بپوشم ولی اطرافیانم اینطور نیستند 21 سالمه مثلا دختر عمه هام هم سنن باهام اصلا حتی شال هم نمیپوشن بعد کلا همه ولی فقط من این مدلیم حتی بیرون رفتن چیکار کنم؟ حالا فردا عید خجالت میکشم جلو همه با چادر برم عید دیدنی🥺🙏🥺😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چادر نگین دار شیک و مجلسی بخر

بعد اونا خجالت میکشن.😁

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

باید پای انتخابت وایسی چه حجاب باشه چه بدون حجاب

من خودم اولین دختر تو فامیل بودم که تو مهمونیا شالمو برداشتم و تیشرت پوشیدم همه حرفارم به جون خریدم ولی نزاشتم کسی برام تصمیم بگیره الان همه دخترای فامیل مثل من شدن

شمام حرف بقیه برات مهم نباشه اگه به انتخابت باور داری 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

باید پای انتخابت وایسی چه حجاب باشه چه بدون حجابمن خودم اولین دختر تو فامیل بودم که تو مهمونیا شالمو ...

شما که شال نمیپوشی اینطور دختری مثل من داخل اقوام باشه مسخرش نمیکنی؟ 🥺دیدت چیه نسبت بهش؟