75mehrsa مدیر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 عنوان خیلی بد بینم 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 36 پست من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 1396/10/28 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۱۲۷ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 101 مشکوک بودن تا یه اندازه ای لازمهتو این دوره زمونه باید احتیاط کرد و از کنار قضایا به راحتی رد نشد ولی بدبین بودن خوب نیستخودت اذیت میشی و کاری هم ازپیش نمیبری
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 اخه . بیچاره یعنی خودم از یه طرف خانوادم از یه طرف 😭😭چون باردارم هستم رفتارم تشدید شده من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 مشکوک بودن تا یه اندازه ای لازمه تو این دوره زمونه باید احتیاط کرد و از کنار قضایا به راحتی رد نشد ... دقیقا 😭 خیلی بده خودمم عذاب میکشم من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 مثلا چیکار میکنی مگه مثلا مادرم بهم حرفی بزنه فکر میکنم تیکه انداخته یا همسرم دیر برسه باهاش حرف نمیزنم شک میکنم میگم کجا بودی و اینا 😭 من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
سروین_بانو عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 5030 اینجا بهت کمکی نمیشه، نیاز به مشاوره داری و در صورت لزوم و شدید بودن قضیه مصرف دارو
ارکیده90 عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 7263 وقتي جسم مريضه ادم به دكتر مراجعه ميكنه وقتي روح مريضه چي؟ دست روي دست بزاريم؟قصد جسارت ندارم ولي ميگي داري اذيت ميشي و همسرتم اذيت ميكني به نظر من به يه روانشناس مراجعه كن و مشكلتو حل كن به خاطر خودت كه در ارامش زندگي كني... امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
زهراخانومی۲۳ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2364 مثلا مادرم بهم حرفی بزنه فکر میکنم تیکه انداخته یا همسرم دیر برسه باهاش حرف نمیزنم شک میکنم میگم کجا ... اخه مامان ک ب دخترش تیکه نمیندازه عزیزم.خب اونکه منم شوهرم دیر بیاد زنگ میزنم بعدم ک بیاد با مهربونی میپرسم اونم توضیح میده .تو هم قهر نکن بپرس البته با روی خوش بپرس .دیگه هم بهش فک نکن
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 اخه مامان ک ب دخترش تیکه نمیندازه عزیزم.خب اونکه منم شوهرم دیر بیاد زنگ میزنم بعدم ک بیاد با مهربونی ... اونا رو برای مثال زدم کلا همینم چشم سعیمم میکنم چون زندگیمو خیلی دوست دارم من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 وقتي جسم مريضه ادم به دكتر مراجعه ميكنه وقتي روح مريضه چي؟ دست روي دست بزاريم؟ قصد جسارت ندارم ولي ... چشم مرسی از کمکت عزیزم من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
زهراخانومی۲۳ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2364 اونا رو برای مثال زدم کلا همینم چشم سعیمم میکنم چون زندگیمو خیلی دوست دارم انشالله زندگیت همیشه خوب باشه و دوسش داشته باشی
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 انشالله زندگیت همیشه خوب باشه و دوسش داشته باشی مرسی همچنین برام دعا کن عزیزم من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
۷۵سوگند عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 285 مثلا مادرم بهم حرفی بزنه فکر میکنم تیکه انداخته یا همسرم دیر برسه باهاش حرف نمیزنم شک میکنم میگم کجا ... منم بیشتر اوقات حرفاروبا منظور برداشت میکنم😔خیلی دوس دارم اینجوری نباشم
75mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 منم بیشتر اوقات حرفاروبا منظور برداشت میکنم😔 خیلی دوس دارم اینجوری نباشم خیلی بده من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد