2777
2789

ولی با این وضع باید خانما یه فکری به حال خودشون بکنن، قانون که ابدا پشتشون نیست، با این وضع هم کم کم قانون مهریه برچیده میشه، تازه علاوه بر کارِ خونه، درآمد داشتن هم گذاشتن روی شونه های زن.

اوضاع خیته

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

انشالله هر چی صلاح هر کسه

بله ولی منظورم این بود که در اون حد هم که میگیم زنا مظلوم نیستن اون برای چند سال پیش بود دوتا خواهراش هم مثل خودش تا دو ماه نشده طلاق گرفتن تو فکر کن یعنی هر سه تا شوهراشون آدم نبودن؟ رفتن آدمای پولدار شهر رو گیر آوردن با اینکه خانواده خودشون از معمولی هم پایین تر بودن

♥️😌TƏBRIZIM فقط چایییییی☕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۸ تومن که خوبه روز میرسه که که ب ۸ بگین ۸ تومن چ مفت بود و نمیخریدیم

خدا نکنه واقعا همین جوری هم ملت بدبخت شدن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بله ولی منظورم این بود که در اون حد هم که میگیم زنا مظلوم نیستن اون برای چند سال پیش بود دوتا خواهرا ...

بستگی به شرایط همسرشونم داره که وضع مالی‌شان چطوره 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

هرکی خربزه میخوره

اینم از عقل یه فمنیست 

چه ربطی داره الان 

اون بدبخت زمانی که مهریه رو تعیین کرده قیمت سکه اینقدر که نبوده 

سکه تو دو روز ۳۰ میلیون گرون شد 

بجای اینکه یکم به فکر هموطن خودتون باشید و بجای اینکه بگید  مردم ایران کلا حقشون این نیست تو این گرونی و بدبختی باشن 

زور زد و فشار به مغزش اورد تهش گفت هر چی خربزه بخوره پای لرزش باید بشینه 

واقعا متاسفم 

من خودم زندگیم به جدایی کشید البته همه چیمون توافقی شد 

مهریمم بخشیدم خلاص 

یکم دل رحم باشید اینقدر کاسب و مطلقه ریخته تو بازار و گوشه کنار خیابون که آدم از زن بودن خودش حالش بهم میخوره 

بنظرت شما که آدم عاقلی هستید چرا قبلاً آمار طلاق اینقدر پایین بود ؟ 

یهو همه‌ی مردا باهم بد شدن ؟ یهو همه‌ی خانواده ها از هم پاشیده شد ؟ 

دلت واسه دختره بسوزه که بعد جدایی باید سالی یدونه سکه بگیره تازه بعد طلاق دیگه مثل قبل بهش نگاه نمیک ...

یعنی من واقعا حرص میخورم شما چقدر به مغزتون‌ فشار میارید آخه این حرفا رو میزنید 

۵۰۰ تا سکه مهر شوهرتون میکنید بعد انتظارم دارید قسط بندی نشه سکه‌‌ی ۱۰۰ میلیونی ؟؟ 🤣🤣😀 چشم به شوهرتون میگم ۳۰ میلیارد رو دو دستی تقدیم کنه 

اینم از عقل یه فمنیست چه ربطی داره الان اون بدبخت زمانی که مهریه رو تعیین کرده قیمت سکه اینقدر که نب ...

قبلا وقتی مشکلی برای طرف پیش میومد سعی میکردن درستش کنن ولی الان تعویضش میکنن. قطعا مشکل از هر دو طرفه نمیشه گف فقط مردا. یا فقط زن ها. 

😐😐😐

قبلا وقتی مشکلی برای طرف پیش میومد سعی میکردن درستش کنن ولی الان تعویضش میکنن. قطعا مشکل از هر دو طر ...

آفرین حرفت درسته 

اما منظورم از حرف اصلیته که میگی هر کی خربزه میخوره و... 

هیچ ربطی نداره‌ حرفت 

الان اگه یه سر دادگاه رفته باشی ۸۰ درصد طلاقایی‌ که اتفاق افتاده بخاطر خیانت خانماس 

قبلنا مردا گند‌ زده بودن تو زندگی 

الان برعکس شده 

اینو من نمیگم آمار رسمی خود دادگاه میگه 

بشدت خیانتکار بشدت کاسب و پول پرست شدن و زندگیه خیلیارو نابودن کردن 

سر همینه میگم بعضی وقتا از زن بودن خودم پشیمون میشم 

نمی‌دونم کی وقت میکنن‌ اینقدر پست بشن 

از دست شوهرم عصبانی بودم 😐 به هر حال غلط میکنه 😂😂😂

نکنید تروخدا 

اینجوری نکنید با زندگیتون 

اگرم قصدتون یکی دیگس یا خیانت

اول جدا شید بعد هرررر کاری دوست دارید انجام بدید اصلا شب خونه نیاید 

ولی اول جدا شید 

تو زندگی متاهلی خیلی کار وقیحیه 

مهریه هم میخواید بگیرید برید توافق کنید البته اگه مال داره خب بهش بگید بده بهتون 

اگه نداره ۲۰۰ سال پای سکه نشینید 

بگید یه پولی ماشینی ملکی چیزی اگه داره بده و برید توافقی جدا شید دادگاه و پاسگاه بازی نمی‌خواد 

یعنی من واقعا حرص میخورم شما چقدر به مغزتون‌ فشار میارید آخه این حرفا رو میزنید ۵۰۰ تا سکه مهر شوهرت ...

شما حرص نخور من نه شوهر دارم نه مهریه ۳۰ میلیاردی

غصه مردا رو هم نخور اونا خودشون بلدن ازخودشون دفاع کنن وقانونم پشتشونه اول وآخرشم اون زنه که ضرر میکنه مهریه قسط بندی بشه مردا فوقش ماهی ۸تومن کنار میزارن تا مهریه زنو بدن پس جوش بیخود نزن😂😂

یه جوری حرف میزنی انگار زنا سکه رو گرون کردن