دختره ببین چقدر اذیت شده بعدم همشو که نمیدن فوقش ماهی یدونه
مآهی یدونه ؟؟؟مطمئنی؟طرف حقوقش 20 تومن چطوری مهریه 70 تومنی تو ماه بده؟؟؟طبق حقوق طرف چند ماهی یدونه یا سالی یدونه سکه میدن ماهی یدونه چیه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب بعد فوت شوهر از دارای شوهر اول مهریه خانم پرداخت میشه بعدش هر چی موند به ورثه مادر شوهر من اینجوری بعد فوت شوهرش خونه پدر شوهرم بهش رسید با حقوق بیمه تنها با خونه 200 متر داره راحت زندگی میکنه یه عالمه هم طلا میخره
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب منبع اون مهریه کجاست؟ از دولت ؟ چون دارایی کسی که فوت شده بالاخره به خانم و بچه هایش میرسه دیگه د ...
عزیزم ورثه ادم فوت شده پدر مادر اگه زنده باشن بعد فرزند بعد همسر هست دیگه زن فقط 1 هشتم سهم داره بقیه بین ورثه دیگه می رسه ولی اگه بعد فوت خانم مهریش رو طلب کنه و بزاره اجاره دولت از هر چیزی قبل مهریه خانم رو پرداخت میکنه بعد اگه چیری موند بین ورثه دیگه که شامل بچه ها و پدر مادر هست تقسیم میشه تازه 1 هشتم هم بازم سهم خانم هست که بهش از چیزی که مونده بهش می رسه ولی خب این موقعی هست که زن بعد فوت شوهرش طلب مهریه بکنه خیلی ها یا نمی دونن یا چی درخواست مهریه نمیکنن همون یک هشتم که هست بهش می رسع
خب منبع اون مهریه کجاست؟ از دولت ؟ چون دارایی کسی که فوت شده بالاخره به خانم و بچه هایش میرسه دیگه د ...
از بس رو دارن این مردای عوضی اولش گفتم مهریه نمیخوام بیا توافقی نیومد رفت همه روتهدید کرد و گفت باید خسارت بدی تا طلاقت بدم منم هم دادخواست طلاق دادم هم مهریه