2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا تو این قیمت گوشی خوب پیدا میشه؟ ندارم بیشتر از این اخه :-D

بهم درخواست دوستی بده پسر خالم گوشی فروشی داره ازش شب میپرسم خبرت میدم یا تا طهر اینجا گمت میکنم‌نمیتونم‌پیدات کنم

هوآوی p10لایت

عالیه👌👌

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بهم درخواست دوستی بده پسر خالم گوشی فروشی داره ازش شب میپرسم خبرت میدم یا تا طهر اینجا گمت میکنم‌نمی ...

امروز میخوام بخرم اخه

عجله دارم

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

سامسونگ گوشی های خوبی داره

ولی هزینه کردن واسه گوشی های زیر یه میلیونش ضرره چون بدرد نمیخورن

اگه پولتو میتونی بیشتر کنی یه گوشی خوب از برند سامسونگ بخر

من الان موتورولا دارم اگه یه زمانی بخوام عوضش کنم حتما هوآوی مدل خوب میگیرم

چون برند هایی مثل موتورولا و آیفون و سامسونگ و اینا پول مارکشونو اضافه بر کارایی گوشی میگیرن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
برو گالکسی اس ۸ بگیر خیالتو راحت کن. الان نمیدونم چنده ولی  بیشتر از ۱ تومنه  نزدیکه دو و ...

اخه پولم کمهههه

اره خودمم خیلی دوسش دارم

شنیدم ميگن هواوی خوب نیست. شما راضی هستید؟

هوآوی عالیه

گوشیه برادرمه 

امکاناتش دوبرابر قیمتشه

یه همچین گوشی از برند های سامسونگ و ... رو نمیتونی با این قیمت بخری فول امکاناته تو رده ی قیمتیش

هوآوی عالیه گوشیه برادرمه  امکاناتش دوبرابر قیمتشه یه همچین گوشی از برند های سامسونگ و ... ر ...

ممنون. 

خودم تا حالا همش سامسونگ داشتم. و دخترم گوشیم رو داغون کرده