2777
2789
عنوان

عروس فراری

290 بازدید | 4 پست

یکی از دخترای فامیل دو سال پیش فرار کرد بعد یک سال یه عروسی گرفتن براش واسه جهازش از بهترین مدل ها خرید کردن واسش اصلا همه چیزش خوب بود
الان داشتم فیلماشو میدیدم یادم افتاد
به خدا که اگ ما بودیم و اینجوری میکردیم خانواده یه تفم نمینداخت رو صورتمون دیگ انتظار دیگه ای ازشون ندارم چه خانواده خودم چه خانواده نامزدم (یک ساله نامزدی به هم خورده)
ملت شانس دارن به خدا 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره

نکن بعدا خودت پشیمون میشی هر چقدرم خانوادت برات عروسی خوب بگیرن جهاز خوب بدن یا اصلا براشون مهم نباشه تو فرار کردی یا نه بالاخره خانواده شوهر همش اینو میزنن تو سرت یا حتی خودشوهرت یا اگرم خدایی نکرده زندگیت خوب نباشه همه میگن انتخاب خودت بود اینا بیشتر عذاب میده آدمو تا فرار 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی