2777
2789

مگه مردم نمیگن گروونیه پول نداریم پول نداریم  بوتیک رفتم یدونه کت تک  پرسیدم ۳ و نیم  مردم چ جور میخریدن😁 منکه خیلی ریز اومدم بیرون از مغازه🤣

ولی خییییلی ناز بود 🥲🥲🥲

کت و شلوار بازم بود  که کار شده و ناز بود ۲ و ۵۰۰. خیلی خوشگل بود

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیامته بازار 

همه در حال خریدن 

طلافروشی ها شلوغ

مردم یاد گرفتن ناله کنن اشکاشونو پاک کنن برن سرویس جواهرشونو بخرن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

قیامته بازار همه در حال خریدن طلافروشی ها شلوغمردم یاد گرفتن ناله کنن اشکاشونو پاک کنن برن سرویس جوا ...

خب همین کاسبا خودشون همین مردم هستن دیگه

طرف بوتیک داره لباس میفروشه بعد میره طلا میخره اونی ک طلافروشه میره از کاسب دیگه جنس دیگه میخره

مگه قراره تو گرونی زندگی متوقف بشه؟؟؟!!!

۱.مردم نسبت به تلاشی که می کنن درآمدشون کمه.

۲. وقتی با پس انداز نمیشه خونه و ماشین و... خرید به جاش لباس و... میخرن.

۳. خیلیا سالی یه بار خرید می کنن

۴. سطح زندگی همه یکسان نیست، ولی همچنان اکثریت به نوعی با بی پولی درگیرن.

واقعا توقع دارید ملت تمام  وقت کار کنن و نون شب هم نداشته باشن؟

متن عکس و جوابی که بهش دادن رو لخونید بد نیست:

اگه ارباب ناراحت نمیشن ما هم یه شرت نو واسه سال جدید بگیریم!

بازار که بودم واقعا داخل مغازه‌ها خبری از مشتری نبود،‌ همه تو خیابون پرسه می‌زدن و نهایتش یه چیز کوچیک خریده بودن. حالا این نکبتا همینم تحمل نمی‌کنن تا ما فقرا دسته جمعی خودکشی نکنیم اینا راضی نمیشن.