2777
2789

روزی سر یه مسئله دعوا داریم۵ساله ک ازدواج کردیم یدونه هم بچه داریم بیچاره بچم همش میگه دیگ دعوانکنید🥲💔مثلا امروز ب شوهرم گفتم برو ماهی بگیر بعد داد و هوار راه میندازه ک بسه ولم کن چقدر میگی این اون و..بعدم دعوا میشه همیشه هم اون دادو هوار راه میندازه ک دعوا میشه دیگ خسته شدم صبح هم دعوا کرد و رفت شب عیدی هم اب خوش از گلوم پایین نمیره😢🥲💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید زیاد بهش امر و نهی میکنی؟

نه اصلا اینطورنیستا کلا سر هر مسله کوچکی دعوا راه میندازه مثلا اگ چیزی از دستم بیوفته یا یچیزی و برعکس بزارم یا یادم رفته باشه گوشیو بزنم شارژ

راهکاری ندارم راستش. توقعاتتون رو از هم پایین بیارین. حرمت پدر مادر بودن خودتون رو حفظ کنید، نذارید بچه چند سال دیگه بایت نصیحتتاتون بگه برو بابا تو خودت کوه مشکلی میخوای منو نصیحت کنی 

ما هم همینطور داریم میگذرونیم

مادر پدرم هر روز با هم بحث میکنن من الان بیست و دو سالمه دلمرده شدم

از وقتی یادم میاد هر روزشون با بحث بوده

شما که بچه آوردی مثل پدر مادر من ولی اگر کسی این پیامو میخونه خدا شاهده اگر هر روزتون بحثه طلاق بگیرین برین پی زندگی خودتون آدم بچه طلاق باشه ولی روح و روانش سالم باشه

مشكلات زياد شده ذهن همه درگيره

چي بگم والا ما خودمون از پس زندگي خودمون بر نميايم حالا با راهنمايي اشتباه ممكنه وضعيتت بدتر بشه خدايي نكرده

ولي همه چي زبانِ خوشه كه سخته عملي كردنش😕

2790
2778
2791
2779
2792