2777
2789

همه هزینه ها با خودشه یک و نیمم برای بچه نفقه میریزه برای من که اونو یه وقت برای تنقلات یا شام و ناهاری چیزی خرج میکنم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه هزینه ها با خودشه یک و نیمم برای بچه نفقه میریزه برای من که اونو یه وقت برای تنقلات یا شام و ناه ...

ینی براتون خرید میکنه میاره؟وقتی بچه با شما زندگی میکنه چجوری همه هزینه ها باخودشه اخه یکی دوتا چیز نی ک بچه هرروز یه چی میخواد خزح خونه و…نفقش چقد کمه دادگاه تعیین کرده؟

همیشه به این فکر کن که اون اگه مسئولیت پذیر بود که جدا نمیشد بخاطر بچه اش پس انتظاری ازش نداشته باش

بچه من ۷سالش تموم شد شرعا قانونی عرفا وظیفه ای ندازم جهت نگهداریش فقط مهر مادریمه ک نمیزاره ازش دل بکنم

ینی براتون خرید میکنه میاره؟وقتی بچه با شما زندگی میکنه چجوری همه هزینه ها باخودشه اخه یکی دوتا چیز ...

عزیزم آره همه چی منم اصلا باهاش برخورد ندارم مثلا لباس و کفش میخره میده دخترم میاره میوه خوراکی همه چی دخترمو میبره بیرون براش میخره پول شهریه پیش دبستانیش با تمام خریداشو مثل لوازم التحریر همه چی اس میده میگه چی نیاز داره براش اس ام اس میکنم همه رو میخره نفقه مال 3 سال پیشه باید درخواست افزایش نفقه میدادم اما دیدم چون همه چی رو خودش میخره دیگه من هیچ خرجی برای بچه نمیکنم دیگه درخواست افزایش نفقه ندادم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بچه من ۷سالش تموم شد شرعا قانونی عرفا وظیفه ای ندازم جهت نگهداریش فقط مهر مادریمه ک نمیزاره ازش دل ب ...

دختر منم 6 سالشه مهر میره کلاس اول

بچه من ۷سالش تموم شد شرعا قانونی عرفا وظیفه ای ندازم جهت نگهداریش فقط مهر مادریمه ک نمیزاره ازش دل ب ...

البته شوهر سابق من هنوز ازدواج نکرده تا زنی بخواد مانع خرج کردنش بشه و بینهایت دست و دلبازه تو زندگی مشترکم انقدر خرید میکرد برامون که نمیدونستم چی کارشون کنم از غذا و لباسو همه چی الانم همون جوره خداروشکر و خرجای دخترمو همه رو خودش گردن گرفته منم دیگه زیاد گیگیر نفقه نیستم تازه نفقش سه تومن بود خودش پارسال 500 هم روش گذاشت اما من همون 500 هم در ماه خرج دخترم نمیکنم یه تومن برام میمونه پس انداز

عزیزم آره همه چی منم اصلا باهاش برخورد ندارم مثلا لباس و کفش میخره میده دخترم میاره میوه خوراکی همه ...

مال منم همه اینارو میگیره ماهیانه گوشت و لباس و همه چیم باخودشه ده تومنم میده برا خرجای احتمالی ولی خب من انتظار دارم تو اجازه خونه و هزینه سفر و خیلی جیزای دیگه ام کمک کنه

اخه بچه خیلی خرج داره یکی دوتا نی ک

من اخه مهریم ازش میگیرم ماهی 8500 دیگه سفر اینام بیشتر با خودش میره گاهی با ما میره ولی خوب متلا استخر و سینما و اینا میخوایم بریم بهش اس میدم گول دخترمو با من هر دو رو خودش میده هر شهر بازی میریم اس میدم دوباره واریز میکنه واسه هر خرجی گیش بیاد اس میذم گول میزنه به کارتم

مال منم همه اینارو میگیره ماهیانه گوشت و لباس و همه چیم باخودشه ده تومنم میده برا خرجای احتمالی ولی ...

من با طلاهایی که از خونش اوردم و یه مقدار دیگه مهریه یه خونه خریدم که البته توش ساکن نیستم و طبقه بالای خونه پدرم هستم و اجاره نمیدم البته خرید خونه با طلاهام اشتباه بود و طلا بالا رفت و کلی ضرر دادم تو تاپیکام هست اما شما چون اجازه میدی حداقل نصف اجاره خونرو ازش بگیر

مثلا دخترمو پیش دبستانی غیر انتفاعی نوشت 15 میلیون شهریه میده پول سرویس مدرسش و خرجای دیگه خیلی زیاده دیگه منم دنبال نفقه بیشتر نبودم ذیدم واقعا اینجا خیلی خرج کرده مثلا هر دفعه مدرسش ارد میدن برای هر جشنی 500 تومن بدید و کلیم خرجای اضافه میتراشن

من اخه مهریم ازش میگیرم ماهی 8500 دیگه سفر اینام بیشتر با خودش میره گاهی با ما میره ولی خوب متلا است ...

سرکار نمیری؟اخه ادم اینجوری هی بخواد باطرف درارتباط باشه هم اصلا نمیشه ک

من با طلاهایی که از خونش اوردم و یه مقدار دیگه مهریه یه خونه خریدم که البته توش ساکن نیستم و طبقه با ...

چ جالب وضعیتمون عین همه من طبقه بالای مامانمینام ولی خب زشته دوس دارم ب بابام یکم کمک کنم فک من زیادی پرتوقعم😁انتظار دارم ماهی ۴۰ ۵۰ بده