2777
2789
عنوان

باز عید اومد و دل من خون شد😭😭

208 بازدید | 12 پست

خدا چرا من خوشبخت نشدم 😭

چرا همش باید بدبختی بکشم من از وقتی که چشامو باز کردم همش غم و غصه بود تا ب الان😔😔😔

الان باز عید اومد نمیخام جایی برم چون خونه زندگیم داغونه همه وضعشون خوبه خونه هاشون با کلاس اما من چی بیان خونمون مسخره میکنن😭😭 

خونه کم بود باید دونه دونه مشکل بچمو هم توضیح بدم بهشون 😭😭😭

😥❤️‍🩹

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔عید این چند روزه میگذره،ب بخاطر بچه هامون کم فشار بیاریم ب خودمون حداقل بمونیم ب جایی برسونیمشون ...

چجوری آخه من خیلی وقته کم آورد توان ادامه ندارم زده شدم از همه چی😔

اطراف من هم همه سبک خونه هاشون مدرن و به روزه ولی برای من کاملن قدیمی 

بی شک من هم سلیقه دارم برای چیدمان به روز ، ولی ترجیح میدم اگه پول داشته باشم بابت چیزهای دیگه هزینه کنم

تمیز بودنه خونه ، خیلی روی زیبا به چشم اومدنش اثر داره ، من هم خونه م قدیمیه هم وسایل زندگی م ولی همیشه تمیز هست و این موجب شده که تمیزی غالب باشه روی قدیمی بودن

در مورد فرزندتون ، نمی دونم مشکل چیه ولی هر کس هر چی پرسید بفرمائید: خدا رو شکر ، همین 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مشکل پول نیست مشکل اینه ی شوهر بی مسئولیت دارم که فکر خونه زندگی نیست

شوهرتو ول کن خودت دست به کار شو

یه برنامه ای نشون میداد با یه خانم مصاحبه کردند میگفت خونمون خیلی بد بوده دیوار کوچه اش بابت موضوع خجالت میکشیده بعد اومده تو گلدون کوچیک گل گذاشته نمه رو زده روی دیوار 

خودت سلیقه به خرج بده از نت کمک بگیر

کی تموم میشه