2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

81 بازدید | 21 پست

خانوما من با یکی تو رابطه هستم خیلی خیلی دوستم داره از نظر اخلاقی رفتار همه چی عالیه خیلی هم مرد خوبیه منم دوستش دادم ، ولی سرباز فعلا هیچی نداره ، الان یک خاستگار برام اومده شناخت کامل داریم خیلی خوبن دوتا خونه داره ماشین زمین هم داره ، ولی اینی ک دوستش دارم هیچی نداره ،موندم کودوم همش دارم گریه میکنم سر این ، وجدانم قبول نمیکنه دل اونی ک دوستم داره بشکونم، اطرافیانم میگن انقدر گرونی شده دیگ عشق مهم نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال و نیم

چندسالته؟

بهش بگو امیدی ب این رابطه ندارم توام سنت کمه هنوز سربازی نرفتی..ولی کامل دل بکند اونجوری نباشی ازدواج کنی طرف بیاد سراغت رفیق شی باز بگی عشق بوده نتونستم فراموشش کنم و فلان..بهش بگو خاستگار دارم 

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

چندسالته؟بهش بگو امیدی ب این رابطه ندارم توام سنت کمه هنوز سربازی نرفتی..ولی کامل دل بکند اونجوری نب ...

من ۲۰ ز بهش گفتم تو سنت کم تو میتونی تا ۲۸ سالگی کار کنی خونتم گبیری ولی من تا ۲۷ سالگی صبر کنم پسری نمیاد خاستگاری ،ولی اصلا قبول نمیکنه

دوتاتون چند سالتونهببین الان وقتشه بگو دوباره بیاد جلو مادرش

هیچی نداره ک بیاد جلو سرباز هم هست راه دور میگ بعد سربازی زمین بابام می‌فروشیم باهاش ی ماشین میگیرم من ۲۰ اون ۲۲

نگاکن اینکه دوسش داری خوب درسته ولی دو روزدیگه توی زندگی بی پولی طرف عشق عاشقی ازسرت میپرونه تومیتونی بهش ماجراروبگی تااگ واقعن دوست داره حداقل بیادیه حقله نشون بندازه دستت تاخدمتش تموم بشه بعد،مردای الان یادشون میره کی توبی پولیشون بدبختیشون کنارشون مونده یکم ک دستوبالشون بازبشه همچی یادشون میره