2777
2789

چون حال هیچکس خوب نیس کلی مشکل دارن همه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مودی ام

دست خودم نیست

مثلا کلا ادم شادی ام

اما یهویی یه رفتار بد شوهرم انجام بده

یا یه پیامک برام بیاد یا یچیزی بشنوم کاملا بهم میریزم و ساکت میشم

همه هم میفهمن هی میگن چته

دست خودم نیست

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من مودی امدست خودم نیستمثلا کلا ادم شادی اماما یهویی یه رفتار بد شوهرم انجام بدهیا یه پیامک برام بیا ...

نه منظورم این نیست تو تاپیکای قبلیم هست مثلا یسری همکارام یروز خیلی خوبوب صمیمی هستن یروز دیگه کاملا غریبه دبصورتی هرچی فکر میکنم واقعا کار بدی نکردم 

منم حالم خوب نیست فکر نمیکنم کسی اندازه من بدبختی دیده باشه ولی اینجوری نیستم یروز خوب باشم یروز بری ...

مشکل همین‌جاست همه فک میکنن هیچکی به اندازه خودشون بدبختی نکشیده

منم فک میکنم تو به اندازه من بدبختی نکشیدی 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نه منظورم این نیست تو تاپیکای قبلیم هست مثلا یسری همکارام یروز خیلی خوبوب صمیمی هستن یروز دیگه کاملا ...

اعصاب ندارن

بیخیال باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مشکل همین‌جاست همه فک میکنن هیچکی به اندازه خودشون بدبختی نکشیدهمنم فک میکنم تو به اندازه من بدبختی ...

ببین واقعا قابل درک نیست مشکلات من ... تو تاحالا یتیمی و تنهاییو هزارتا مشکل دیگه باهم کشیدی ؟ من از بچگی رو پای خودم کار کردم با هزارتا مشکل بااینکه دخترم ولی تاحالا به خودم اجازه ندادم بخاطر حاله بد خودم با دیگران بد صحبت کنم 

ببین واقعا قابل درک نیست مشکلات من ... تو تاحالا یتیمی و تنهاییو هزارتا مشکل دیگه باهم کشیدی ؟ من از ...

گاهی وقتا یتیمی بهتر از اینه که بابات هر روز به مامانت خیانت کنه و هزار کوفت و زهرمار دیگه