2777
2789

داره پرواز میکنه  .. اصلا معلوم نیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۷۱۰۰ میاد اونجا بگیر

ن بابا عمرا دیگه زیر ۷۸۰۰ اینا بیاد از کجا این حرف میزنید

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
آره خیلیی رفت بالا یهویی🥲

بازم میره بالا

بیشتر از ۵۰۰ تومن اونم چندروزه پایین نمیاد 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

دیروز خریدم ۷۹۰۰😶

صبح طلافروشی بودم

یه خانومی شب قبل طلای بدون اجرت خریده بود و برگشته بود طلا فروشِی ، طرف توی فاکتور براش 8710 هر گرم رو زده بود

و گویا خانومه ، وقتی خرید میکنه و میره خونه تازه متوجه میشه، طلا فروش هم زیر بار نمی رفت و می گفت ، من اصلن نباید می فروختم و بهتون لطف کردم شب چهارشنبه سوری که می بایست مغازه م تعطیل می بود بهتون فروختم ، با کلی بحث ، اون طلا رو عودت داد و پول و گرفت

خانومه بعدش گفت ، بردم چند تا طلا فروشی دیگه ، وزن طلا رو هم چند سوت بالا زده بود توی فاکتور

واقعن تاسف خوردم بابت اینکه خیلی ها هر طور شده میخان سر هم دیگه رو کلاه بزارن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اصلاح چند هفته میش زد ک ۶۳۰۰ بود الا دیگه زیر ۷۹۰۰ نمیاد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
صبح طلافروشی بودمیه خانومی شب قبل طلای بدون اجرت خریده بود و برگشته بود طلا فروشِی ، طرف توی فاکتور ...

چجور پول حروم‌میخورن

من گفتم طلای آب شده بخرم اما شنیدم همونم طلافروش ها کاری میکنن که برات با قیمت طلای دیگه یکی درمیاد

صبح طلافروشی بودمیه خانومی شب قبل طلای بدون اجرت خریده بود و برگشته بود طلا فروشِی ، طرف توی فاکتور ...

این همه سود کردن باز هم سیر نشدن و به مردم رحم نمی کنن . خاک بر سرشون

چجور پول حروم‌میخورنمن گفتم طلای آب شده بخرم اما شنیدم همونم طلافروش ها کاری میکنن که برات با قیمت ط ...

باید طلا فروش آشنا باشه 

همسرم همیشه میگه از هرجایی نباید طلا خرید 

من بابت اون خانوم خیلی ناراحت شدم

قبل اینکه اون خانوم وارد مغازه شه، یه زوج اومده بودن ، طلا فروختن، میگفتن برای خرید شب عید پول نیاز داریم ، واقعن دلم شکست ، امیدوارم سر اونها کلاه نزاشته باشه، چون یه تومن هم برای برخی ها ارزش داره و خوردن همین مقدار هم شاید آسیب بزنه بهشون

کسی که ذات خوب نداشته باشه ، توی هر شغل و منصبی دنبال کلاهبرداریه ، حتا به مقدار ناچیز

من جای اون خانوم بودم ، همون فاکتور رو می بردم اداره تعزیرات ، حتا شده از کار و زندگی خودم رو می انداختم ، پیگیر می شدم بابت جریمه کردن اون مغازه

طلا فروش آشنا نداریم این بده😐

درسته ولی خب برخی طلا فروشی ها یه جورایی توی هر منطقه برند هستن ، اونا قابل اعتمادترن