2821
2789

چون فضولی جزئی از روتین زندگیشونه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم راجب چی بود ولی روزه گرفتن و نگرفتن افراد یه ذره واسم اهمیت نداره ولی کسی در ملاعام روزه خواری میکنه من فقط به عنوان یه بی شعور میبینمش

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

اصل بحث رو نمی‌دونم

ولی در مورد روزه

خیلی‌ها نمیتونن روزه بگیرند و مجوز شرعی دارند

ولی چیزی که بده و شعور افراد رو زیر سوال می‌بره روزه خواری هست

واقعا زشت و غیر قابل توجیهه

لج کردن با حکم خدا فقط به خودمون آسیب می‌رسونه

من روزه میگیرم

ولی برام مهم نیست کسی غذا بخوره جلوم

به خودش مربوطه

اکثرا هم جلوم غذا خوردن عذر خواهی کردن 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

قضیه چیه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من این اختلاف بین کسایی که روزه میگیرن و کسایی که روزه نمیگیرن رو فقط تو مجازی میبینم 

نصف اطرافیان من میگیرن نصفی هم نمیگیرن

مشکلی هم باهم ندارن😐

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز