2777
2789

واسه دوازدهما که بود 

واسه پشت کنکوریا برگشت؟

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان ی ماه مونده ب کنکور باید چیکار کرد

یعنی چی یازدهم برگشت

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

چرا متوجه نمیشم چی میگید؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

واسه دوازدهما که بود واسه پشت کنکوریا برگشت؟

اره میگن برگشته 

دارم نابود میشم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

چرا متوجه نمیشم چی میگید؟

یازدهم برای پشت کنکوریا حذف شده بود الان ی ماه مونده ب کنکور برگشته باید نهاییاشو بدیم

چرا من متوجه نمیشم علت این همه سر و صدا چیه 

خودم زمانی که دانش آموز بودم و نزدیک به کنکورم بود تمام مباحث کتاب رو مو به مو میخوندم

حالا چه فرقی داره نهایی باشه یا نه

در هر صورت باید خوب بلد باشین کتاب رو

شاید قضیه کلا چیز دیگه ای هست و من اشتباه متوجه شدم که متعججب شدم

من که دوازدهمیم فرقی واسم نداشت ولی ایت چه چه وضعشههه؟ این چه مملکتیه؟؟

نمیدونم هیچی نمیدونم

امروز بلند شدم که بخونم اینو دیدم هنوز هیچی نخوندم

چرا من متوجه نمیشم علت این همه سر و صدا چیه خودم زمانی که دانش آموز بودم و نزدیک به کنکورم بود تمام ...

اشتبا متوجه شدی

عمومی از کنکور حذف شده و ما عمومیای یازدهمو نخوندیم 

الان میگن برگشته و وقت کمه نمیشه خوند اونارو با توجه به نزدیکی کنکور و امتحانات دوازدهم