2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همین بودم پریروز دوباره هرچی کثیف بود شستم خونه واکتیس ماری حسابی کردم گردگیری جارو کردم دیروز جارو کردم بچه ام به شدت ریخت وپاش داره امروز خونه مرتبه تقریبا به غیر سینک ی کم ظرف داره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خونه تکونی عید رو سطحی انجام دادم چون مرداد تمیز کاری اساسی انجام دادم الانم پلن اخر مونده دستمال کشیدن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

منم همین بودم پریروز دوباره هرچی کثیف بود شستم خونه واکتیس ماری حسابی کردم گردگیری جارو کردم دیروز ج ...

خسته نباشی

با بچه کوچیک تمیز نگه داشتن واقعا سخته

خونه تکونی عید رو سطحی انجام دادم چون مرداد تمیز کاری اساسی انجام دادم الانم پلن اخر مونده دستمال کش ...

خسته نباشس عزیزم

من از ته ریختم شستن فرشا و غیره

الان ظاهرش نا مرتبه باطن تمیز

خسته نباشس عزیزممن از ته ریختم شستن فرشا و غیرهالان ظاهرش نا مرتبه باطن تمیز

سلامت باشی گل 

به نظرم دم عیدی شستن ارزش نداره تیر بهتره چون به نسبت عید خلوت تره

اونم تا شب جمع میشه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

خسته نباشیبا بچه کوچیک تمیز نگه داشتن واقعا سخته

اره واقعا ماهم همینم ظاهرش نامرتبه بود ولی چه میشه کرد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز