سلام من پوستم سبزس صورتم سیاهه تا حالا کرم پودر چیزی هم نزدم یعنی چند دفعه هم زدم ولی بهم نمیومد زود جذب صورتم میشد. فقط ضدافتاب میزنم الان اونایی که پوست سبزه داره چه ضدافتابی میزنید. چجوری آرایش میکنید.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
منم سبزه ام ولی کرم پودر جذب نمی کنم و من آرایش نمی کنم به خاطر همین کرم پودر نمیشناسم ولی میتونی دکتر پویت بری که بهتون بگه چرا کرم پودر صورتتون جذب می کنه و اینکه برای آریشتون بری کلاس های خود آرایی و فوت های آرایشگری رو از اونجا یاد بگیرین شاید دلیل این مورد هم بفهمین
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
میری ارایشگاه کرم پورو میزنی به پوست دستت فیدش میکنی اگه همرنگت بود برش میداری البته باید توجه کنی که پوست دستت با پوست صورتت یه رنگ باشه افتاب سوخته و اینا نباشه
نمیدونم چه ضدافتابی بزنم که به پوستم که سبزس بیاد. صورتم مختلطه
متوسط
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)