2777
2789

سلام خانما من موعد پریودم ۲۸ اسفند بود ، 

دوسال ناباروری داشتم هیچ امیدی به بارداری نداشتم انقد بیبی چک منفی دیده بودم دوبار هم سقط داشتم ، ۲۷ اسفند خیلی خیلی کم تهوع و تیر کشیدن دور ناف داشتم قبلش هم دل درد شانسی بیبی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایش بتا ۴۴۱ بود یعنی یک روز قبل موعد پریود فهمیدم باردارم،چرا انقد زود مشخص شد ؟بعد هیچ علائمی ندارم خیلی خیلی کم سینه هام درد میکنه، یکمم کار میکنم کمر درد میشم همین هیچ علائم دیگه ای ندارم چرا اینجوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب زود که نیست عزیزم برا همه همینه 

من فردا موعد تستم مثبت شد 

عدد بتات هم الان خوبه 

تو الان به فکر  این باش که بتونی جنین رو حفظ کنی خیلی مراقبت کن 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

مبارکه

منم علائمی نداشتم یکم سینم درد میکرد ویکمم کار میکنم کمر درد میگیرم حالت تهوع و ایناهم نداشتم الانم ۱۲هفته اس ک باردارم فقط استراحت کن اگه دکترت امروز هست برو پیشش استرس نداشته باش کارای سنگین انجام نده رابطه نداشته باش مواظب خودت و تودلیت باش

خیلی کم درد دارم تو ناحیه کمر کلا نگرانم چرا هیچ علائمی ندارم

عزیزم نگران نباش علائم میاد سراغت ، خیلی ها هم علائم ندارن ، مثلا من از وقتی فهمیدم باردارم حدود ۲۰ روز بعدش مشکلات تهوع و معده اینا پیدا کردم

خیلی خیلی استراحت کن سابقه سقط داشتی اصلا کار نکن ، عید پا نشو برو عید دیدنی ، نزدیکی نکن، حموم زیاد نرو ، توالتت فرنگی. اگه دکترت هست برو پیشش احتمالا شیاف بهت بده

من سه چهارروز به موعد همیشه متوجه میشم ولی به نظرم تا وقتی بچه خوب جاش سفت نشده فقط استراحت کن دولا راست پله حتی دسشویی ایرانی نرو.منکه اینجوری بودم چون احتمال سقط داشتم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله