2777
2789

من تمام آزمایشاتم خوب بود اما بچم با یه نقص ظاهری به دنیا اومد که نمیخوام اسم ببرم چون اینجا تو سایت آشنا دارم  اما من مدام تو دلم غصه هست همش میگم من مگه چی کار کرده بودم تو بارداری که اینجوری شد چقدر خدا رو صدا زده بودم هنوز تو شوکم  گاهی میگم خدایا زودتر عمرم تموم بشه 

چه نقصی اگه نمیخای بگی چرا تاپیک زدی حداقل بگو شاید کسایی دیگه هم اینچنین باشد بتونن راهنمایی کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماه گرفتگی شدید پررنگ داره نیمه بدنش

گلم اگه از لحاط ذهنی و جسمی نداره و فقط رنگ پوستش هست به نظر خود بنده اصلا و اصلا مشکلی نیست چون من کارم جوری هست که با بچه هایی سر و کار دارم گه برای راه رفتن و برای بعضی از کارهای عادی سالیان سال به کار درمانی میان من همیشه میگم این کودکان قطعا فرشته هستند و کلی هزینه خداوند به همه سلامتی عطا کنه و این رو یادمون نره که این دنیا دائمی نیست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم