2777
2789
عنوان

پارک دوبل

471 بازدید | 10 پست

سلام والا من ماشین ندارم فقط با آموزشگاه یاد گرفتم خود مربی میگ خوب دوبل انجام می دهی ولی امتحان دادم افتضاح بود فکر کنم مربی کمکم کرده بوده قبلاً یا روشی که آموزش می دهند همیشه کاربرد ندارد آیا شما روشی بلدید با کمک آیینه سمت راست باش

بستگی به افسر داره اگه سختگیر نباشه قبولت میکنه 😁

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مثلثی ودیدی بچرخون فرمونو اروم بعد ک اینه شاگردو صندوق ی زاویه کج پیدا کرد/اینجوری سریع فرمونو بچرخون

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

نامزد من میگه پارک دوبل من بهتر از اونه😊من با آینه چپ و راس باهم دوبل میکنم

اولا باید ماشینت نزدیک به ماشین کناری باشه .نه خیلی نزدبکا که نتونی دوبل کنی.ولی ته ماشین کناری رو که از شیشه ی سمت راست عقب دیدی باید فرمونو کامل بچرخونی...بعد انقدری برخونی که پیاده رو یا جدول به زیر دستگیره در سمت چپ برسه...یعنی از آینه سمت چپ زیر دستگیره دیده بشه از آینه سمت راستم دیگه آسفالت خیابون معلوم مباشه.بعدش فرمونو بچرخونی

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم