2777
2789
عنوان

بچه ها شما 100 صفحه آناتومی رو ⁉️

229 بازدید | 25 پست

میتونید توی ۵ الی ۶ روز بخونید ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

رشته ات پزشکیه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزومه بخونم

سرت میادا 

بعد به حال من میفتی نمی دونی چه گلی به سرت بگیری 🥲

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

آخه تربیت بدنی هم  آناتومی داره پرسیدم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
میشه خوند اما آناتومی واسه ی بار اول یکم فراره و بهتره که مرور کنی و نمونه سوال حل کنی در کنارش

ببین ویس استاد رو دارم باز نویسی میکنم درحین اش میخونم 

تست هم میر رو میزنم دیگه 

می‌خوام ببینم ۵ روز میرسم 🥺🙂‍↔😞

سرت میادا بعد به حال من میفتی نمی دونی چه گلی به سرت بگیری 🥲

کاش سرم بیاد 

چندبرابرش اصلا سرم بیاد

کاش اصلا غرقش باشم برای جمع کردنش بی‌خوابی بکشم استرسشو بکشم

این تنها چیزیه ک دوست دارم سرم بیاد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

آره. عشقم میتونی آدم زمانی که مجبور باشه هرکاری رو میتونه انجام بده با اشتیاق و علاقه بخون تو میتونی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ببین ویس استاد رو دارم باز نویسی میکنم درحین اش میخونم تست هم میر رو میزنم دیگه می‌خوام ببینم ۵ روز ...

کدوم دانشگاه پزشکی میخونی؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

کاش سرم بیاد چندبرابرش اصلا سرم بیادکاش اصلا غرقش باشم برای جمع کردنش بی‌خوابی بکشم استرسشو بکشماین ...

إن‌شاءلله به همین روز عزیز به آرزوت برسی عزیزم ✨

کدوم دانشگاه پزشکی میخونی؟

یکی از دانشگاه های تهران