2789
عنوان

ناراحتم

165 بازدید | 13 پست

دلم میخواد کات بکنیم یه ساله باهمیم رابطمون عمیق بود با اینکه لانگ بود و به هم کفته بودیم همیشه باهم میمونیم:)ولی واقعا خسته شدم میخواستم کم کم بهش بگم که ازم خواهش کرد میگه دوست دارم هرکار بگی میکنم بیا درستش کنیم و بهم گفت توروخدا تا فردا درست فکراتو بکن و من واقعا دیگه خستم نمیکشم سختیای رابطمون ولب نمیدونم چیکار کنم خودمم مقصر بودم تو دعوا ها و وقتی اونطور نیکنه عذاب وجدان میگیرم کا جدا شم یا نه..

کسی مثل من بوره؟ چیکار کردین و چجور تموم کردین چطور تونستید من چیکار بکنم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلتون چیه خب اگر هم رو دوست دارید کات چرا؟

سر همه چی بحث و دعوا و اینکه خسته شدم ازش سرد شدم و علاقم مثل قبل نیست ولی اون اصرار داره بیا درست کنیم ببخشیم همو

سر همه چی بحث و دعوا و اینکه خسته شدم ازش سرد شدم و علاقم مثل قبل نیست ولی اون اصرار داره بیا درست ک ...

دعوا و بحث هاتون همش به خاطر دوریه، پشت گوشی آدما نمیتونن درست منظور و احساساتشون رو برسونن‌

تا حالا هم رو دیدید اصلا، چون میگی رابطتون لانگ دیستنسِ میپرسم

من خودم از دوست پسر زیاد خوشم نمیومد دوران مجردی آخه هیچ تعهد خاصی نیست هیچ هدف خاصی نیست .اما مجرد بودم با یه همکلاسی خودم خیلی جور بودیم ولش کردم تمام بهم خیلی ضربه درسی زد اما حالا برمیگردم به عقب میبینم کار درستی کردم