2777
2789
عنوان

یه مامانم

112 بازدید | 5 پست

بچم خیلی شیطونه منم وسواس و حساس البته خیلیییییی هم دست تنهام خیلیییییییییییییی توروخدا نصیحتی چیزی کنید خیلی غر میزنم سر بچم هرروزو کوفتش میکنم نمیزنمش ولی همش دعواش میکنم عذاب وجدان داره خفم میکنه

بخصوص سر این قضیه گوشی زیاد دستش بگیره دعوامون میشه و اینکه طبقه پایین مادرشوهرمه بیشتر نواقع بچه جاریم مریضه دختر منم گریهههه که بره پایین

یا مادرشوهرم میخواد بخوابه ظهر دخترم میگه نمیام میخوام پیششون بخوابم منم خوشم نمیاد جایی دیگه بخوابه باز دعوا و و و و 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فک کن که بچت فرداس پیش دوستاش حق دفاع از خودشو نداره یاد گرفت تو سرکوفت زدن سکوت کنه. هرکی کتکش زد حرف نزن من بچم پری روز بخاطر زهم زدن قاشق ها دعواش کردم اما بعد ش پشیمون شدم فردا اجازه دادم نیم دقه بازی کنه

عزیزم این بحث کاملا مجزا و مفاهیمی داره اما باید بت بگم اون بچه هیچ هیچ هیچ تقصیری نداره که به این دنیا اومده و باعث بانیش فقط فقط فقط خود شمایین 

اینکه ناخواسته بود یا خدا خواسته یا هرچی زو‌نمیدونم 

اما از لحاظ فیزیکی عاملش ما بودی 

پس موظفین صبوری کنین و رو خودتون تسلط داشته باشین 

الان کسی تا توانایی نگه داری یه پت رو نداشته باشه به هیچ عنوان نمیاره بچه که دیکع اانسانه

دوم اینکه این بچه اسمش روشه بچس 

نه عقلش ن درکش ن فهمش نه شعورش نه احساساتش نه منطقش رو حق ندارین با شخصی بزرگی مثل خودتون مقایسه کنین 

اون اندازه یه گنجشکه که هنوز بلد نیست بال بزنه حتی

الان من شمارو قانع کنم و زور کنم برو خلبان شو بشین تو کابین هواپیما و برون 

میتونی؟؟؟

نه

کلی داد بیداد میکنی سر من مگه من بلدم ؟

هروقت این احساسات اومد طرفت که بچتو به خاطر نااگاهی برنحونی به این فک من یکی بیاد به خودت کارایی ک بلد نیستیو زور کنه که بلد باشی