2777
2789

خمیر جادویی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خمیر جادوییی عالیه نمیدونم چندتا پیتزا میده من باهاش پیراشکی درست میکنم

خمیر جادویی
مواد لازم :
آرد                               ۳  لیوان
خمیرمایه                   ۳  قاشق چایخوری
تخم مرغ                     ۱  عدد
شیر یا آب                   ۱  لیوان
نمک                            ۱  قاشق چایخوری
روغن                          ۶   قاشق غذاخوری
نمک                          ۱  قاشق چایخوری
شکر                          ۴   قاشق چایخوری

طرز تهیه:
خمیرمایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵،۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند(کف کند)
تخم مرغ ،باقی مانده شکر،روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود،خمیرمایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید،کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود،خمیر را آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید،روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر۲برابرشود،

میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها،پیراشکی،کلوچه،نان صبحانه،نان شکم پر،پیتزا... است ، حتی میتوانید ان را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

❤️🌷

گوگول سرچ کن اشپزخونه کوچیک من حتما بنویس کوچیک تو اشپزیاش طرز تهیه پیتزا وخمیرشو داره اشپزیاش عالیه

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

من همیشه با این دستور میدرستم مشکلی نداشتم یه تخم مرغ با نیم لیوان ماست حسابی مخلوط میکنم بهش ۵ق روغن مایع میزنم و کمی نمک و زردچوبه و بعد یک و نیم لیوان اردبا یه ق م بکینگ پودر میزنم خمیر چسبنده است دستمو چرب میکنم و خمیر رو تو تابه پهن میکنم موادمو میچینم روش 

محتاجم به دعا
خمیر جادوییی عالیه نمیدونم چندتا پیتزا میده من باهاش پیراشکی درست میکنم خمیر جادویی مواد لازم : آر ...

من با این دستور درست میکنم عالی میشه 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....