2777
2789
عنوان

چقدر بختک بده

178 بازدید | 18 پست

خواب بودم دچار بختک شدم چقدر بده حس میکردم نمیتونم سرم رو بلند کنم‌ و سرم چسبیده به بالشت و توانایی بلند کردنش را نداشتم

چند دقیقه  اینجوری بودم این حس درماندگی یا ناتواناییش خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختک که غلطه یچیز علمیه ولی خیلی ترسناکه واقعا حس نتونستن داری پتوی روی بدنت انگار هزار کیلوهه بار اول که اینجوری شدم اول سعی کردم بلند شم نا امید شدم سعی کردم داداشم صدا بزنم نشد تغییرات نور روی دیوار اتاق رو میدیدم و احساس میکردم دارم از اینجا جدا میشم دارم میمیرم چشمامو بستم تا قوی تر تلاش کنم نشد .. خیلی تلاش کردم و اخر باختم رها کردم اومدم خودمو به اغوش مرگ بسپارم تمام حس هام برگشت بلند شدم وایسادم 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

من استاد شدم با این بختکا 

انقدرررر سراغم میاد که میدونم چطور باید رفتار کنم تو خواب 

شاید باور نکنین ولی وقتی میاد سراغم هوشیارم و میونم تو چه شرایطیم همون تو خواب با هوشیازی صلوات میدم و میره یه وقتا که خیلی اذیت میشم  و نمیتونم بیدار شم انقدر صدا درمیارم تا یکی متوجه شه و بیدارم کنه

خدايا آن ده ,كه آن به