2777
2789
عنوان

از عید بدم میاد خونه کثیف و مهمون

453 بازدید | 20 پست

منو شوهرم مثل هم هستم من میرم سر کار اونم میر سر کار. هردو ساعت 4 می‌آییم. اون با گوشی منم با گوشی یا رو تخت بعدم تا ساعت 22 تفریح فردا باز همین تا میخوام چیزی رو با شوهرم جمع کنم شوهرم میگه اوف بزار همین جوری باشه بریم بخوابم شب تمیز میکنم بعد تا چهار تا وسیله رو میذارم سر جاش مثل جنازه 

میوفتم چکار کنم مهمون میاد

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه در مورد امضات یه کم توضیح بدی برام

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

که گفتم گندم هستم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

که گفتم گندم هستم

نه که گفتی به دین اعتقاد نداری وامیدوارم یه روز مردم باجرقه بیدار بشن منم حس میکنم دین رو زیادی سخت کردند 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

درخواست بده هر سوالی داری جواب میدم 

نه که گفتی به دین اعتقاد نداری وامیدوارم یه روز مردم باجرقه بیدار بشن منم حس میکنم دین رو زیادی سخت ...

اره خب اعتقاد ندارم و گفتم جرق سوالت چیه

عاقا ی سوال بپرسم تورخدا ناراحت نشو جبهه هم‌نگیر ولی ی سوالی ک‌همیشه ذهنم درگیرش دوست داشتی جواب ندی هم بیخیال ازت معذرت میخوام 

فقط اینک‌گفتین از دین بدتون میاد یعنی کامل اعتقادی ب هیچی ندارین دیگه 

بببخشید اگ‌خدایی نکزده ی مشکل سخت ی بیماری ی چی باشه من خودم ب شخصه ج اطرافیانم دیدم‌چ‌خودم اینجور‌مواقع فقط دعا میکنم نذر و‌نیاز اینا یا همش میگم ایشالله خوب بشه ایشالله و...شما چی شده یدفعه ب خدا متوسل بشین ی بگین ایشالله یا ن

همیشه یکی از دغدغه هام

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
عاقا ی سوال بپرسم تورخدا ناراحت نشو جبهه هم‌نگیر ولی ی سوالی ک‌همیشه ذهنم درگیرش دوست داشتی جواب ندی ...

بله به هیچ از دین خدا ندارم به نظرم خرافات 

نه که گفتی به دین اعتقاد نداری وامیدوارم یه روز مردم باجرقه بیدار بشن منم حس میکنم دین رو زیادی سخت ...

قبول کردم درخواست 

در مورد کثیفی  اگ‌شوهرت باهات همکاری میکنه دوروز وقت بذار حسابی همه جارو‌تمیز کن یا کمکی بگیر انجام بده ببعدشم‌نذار انباشته بشه چون دونفرین‌تمیز نگه داشتنش کار سختی نیست فقط کافیه اخر شب میخواین بخوابین هرچی سرجاش بذارین بخوابین

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀