2777
2789
عنوان

میخوام به اکسم پی ام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 94 پست
من ک بلاکم وقتی بلاک نیستی یعنی ی روزی خودش پیام میده

بلاکش کنم یا نه این همه مدت بلاک بوده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با این قیمت ها من حق و به پسر میدم عزیزم ، از طرفی هم بابای شما هم حق داره نگران آینده شما باشه ک ...

البته بابام گفت بهش ۱۴ تارو اگه با حق طلاق میدی اشکال نداره ولی گفت نه من به زن جماعت حق طلاق نمیدم

نه ولش کن شاید پیام داد

داد چی بگم؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هرچی دلت خواست ولی سرد و محکم بی احترامی هم نکنی

باشه ممنونم بابت حرفات🫶

البته بابام گفت بهش ۱۴ تارو اگه با حق طلاق میدی اشکال نداره ولی گفت نه من به زن جماعت حق طلاق نمیدم

پس بیخیال بهتر که رفت چون اگه میخواستت یجوری کوتاه می اومد ، بره بهتره

وای یکی بگه فرم چشای من چیه خداا

این جا جاشه اخه

خواهش فداتشم

❤️💐

اسی پ نده

حالا میخای دلیلشو بدونی ک چی بشه؟

مگه دلیلش مهمه؟تو اصل قضیه تفاوتی ایجاد میکنه؟

پ نده..منی ک از هرنظر ازش سر بودم وقتی مثه گاوا باز خودم برگشتم ۱۰۰۰برابر بیشتر از قبل برام قیافه گرف

عزیز اون اگه شمارو واقعا میخاس یجوری بلخره با حرف پدرتون راه می اومد..شرایطو هرطوری ک شده فراهم میکرد ک این ازدواج سر بگیره..ن که فقط حرف،حرف خودش باشه

دیگه بهش پیام نده واقعا