2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا 😭😭😭

83 بازدید | 8 پست

مامانم همش کتکم میزنه فحشم میده .

توی اتاق بودم صدام زد نشنیدم 

بعد اومد گلوم و فشار داد 

گف مگ کری صدات میزنم 

خواستم بهت بگم میخوای غذا کوفت کنی یا نه

همش بهم میگ تو خیلی مزخرفی کسی بهت نمیگ فکر میکنی چیزی هسی

به زهرا قسم امشب خودم و میکشم

انقدر کوچیکم کرده ک هر کی ازم تعریف میکنه حس میکنم داره بهم دروغ میگ

نمی بخشمش هیچوقت واگذارش به خدا 😭😭😭😭😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی دلم گرفتم دارم شر شر گریه می کنم😭😭😭

چند سالته ؟

من یکی رو میشناسم مادرش تو جمع بدترین فوش رو بهش داد 

و... خیلی چیزای دیگه  

فک نکن خودت تنهایی  

یکی دیگه رو هم میشناسم هر روز استوری میزاره از مادرش ک کاش فقط حس میکردم مادر دارم 

ببین  خیلی جاها ادم خوبیا رو نمیبینه داشته ها رو نمیبیه فکوز میکنه ب بدی ها  

میگذره همین یه کلمه رو مدام بگو 

عشــــAــــق🔗♥️

خیلی دلم گرفتم دارم شر شر گریه می کنم😭😭😭

سلام عزیزم بمیرم واسه دلت اینجوری نکن باخودت 

منم مجردی همینطور بودم خیلی مادرم اذیتم کرد ولی همش گذشت و تموم شد سعی کن حرفاشو به خودت نگیری سعی کن قوی باشی میدونم سخته ولی سعیتو بکن 

یه چیزی ام بهت بگم سعی کن همراه مادرت باشی تو خودت نباشی کمکش باشی صبرنکن بهت یه کاری بگه خودت انجامش بده بگو مامان کمک نمیخوای؟بگو اگه کاری داری بهم بگو 

باهاش درددل کن گاهی بگو رفتارت باهام بده خیلی احساس ضعف میکنم از مامان های دوستات بگو و تعریف کن 

ولی خودتو اذیت نکن منم الان یه مادرم و کاهی دخترمو اذیت میکنم ولی دیت خودم نیست عاشقشم و بدون اون میمیرم

ولی عصبی میشم همه چی میگم 

به این فکر کن روزی از این خونه میری و دلتنگ میشی و همه اینا یادت میره