2777
2789

حالا تو کل سال یه شبه 

چی میشه تحمل کنید

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

شیشه های ما کم مونده بود بریزه

انگار خونمون زلزله بود

پرده ی گوشم درد میکنه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 

منو شوهرم که الان برگشتیم 

خیابونا شلوغ خیلی حال و هواش خوب بود

لذت بردم ازین رسم قشنگمون

حیف که بعضیا خرابش میکنن

و همین موسیقی هم زیادیش خوب نیست

الانم کنارخونمون اهنگ با صدای بلند گذاشته ولی خوب کاش همیشه شادی باشه غم ازین کشور بره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اینجا همچنان برقراره چنان صدایی میاداااااا

به قول نورالدین چندتا سکته ی ریزی هم زدیم از عصری تاحالا

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار