2777
2789

این سوال خودم نیست دوستان یکی از دوستام سه ساله که با یه پسری دوسته پسره ازش درخواست رابطه کرد(رابطه کامل) و دوستم به شدت مخالفت کرده و گفته بعد از ازدواج پسره گفته با وجود دلار الان و گرونی من تا صد سال دیگه هم نمیتونم تو رو بگیرم یعنی امکانش نیست اصلا زندگی در حد متوسطم بخوای خیلی طول می‌کشه دیگه حتی ۶ سال پیشم نیست و بهش گفته بعد سه سال بالاخره باید بزاری پسر یه کارایی باهات بکنه یجورایی باید نیازشو برطرف کنی تا ولت کنه وقتی دوستم بازم بهش میگه گفته ذهنت خیلی بستس و با فکر باز اگه بهش نگاه کنی مشکلی نداره

متاسفانه یکبار دستم بی عقلی کرده رفته خونه مجردی پسره و اونم به زور می‌خواسته انجام بده ولی دوستم یه جورایی فرار کرده و یه مدت بهم زدن البته این قضیه اش واسه خیلی وقت پیشه 

دوستم ازم نظر خواسته که چکار کنم میگه خیلی پسره و دوست و اگه جدا شه ازش نابود میشه چاره چیه واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت انقدر بی عقل که هنوز با پسری که میخواسته بهش تجاوز کنه تو رابطست چی میشه بهش گفت طرف خونه مجردی داره کسی که بتونه اجاره خونه بده نیازهای خونه را برآورده کنه پس زن گرفتن انقدرم براش سخت نیست دوستتو فقط برای رابطه می‌خواد باهاش رابطه هم برقرار کنه ولش میکنه اون وقت حال دوستت از اینم بدتر میشه  

دوستت انقدر بی عقل که هنوز با پسری که میخواسته بهش تجاوز کنه تو رابطست چی میشه بهش گفت طرف خونه مجرد ...

منم والا همینو بهش میگم پسره همچینم ندار نیست تازه ماشینم داره از خودش نمی‌دونم منظورش چی بوده یه زندگی ساده که میتونن داشته باشن🫤

منم والا همینو بهش میگم پسره همچینم ندار نیست تازه ماشینم داره از خودش نمی‌دونم منظورش چی بوده یه زن ...

منظورش این بوده که من صد سال دیگه هم با تو ازدواج نمیکنم چون نمیخوامتپسری که واقعا دختری و بخواد دو شیفت کار میکنه  که با دختر مورد علاقش زیر یک سقف باشه