2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 54 پست
منم مثل زرافه ام

منم یه بار پاشنه بلند پوشیده بودم یه احمقی بهم گفت اونایی که قد بلندن پاشنه بلند بپوشن شبیه خروس میشن 😕

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

قدت که خوبه من 158 هستم شوهرم 188 خیلی هم خوبه کوچولو و ریزم...البته لاغر بودن تو قدای من خیلی مهمه چاق باشی خیلی بد نما میشه ولی لاغر باشی و یکم بیبی فیس عالی میشی،میشی عروسکی و ناز

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت كوتاه نيست بخاطر اختلاف قدت با شوهرت اخساس كوتاهي ميكني 

منم ١٦٦ شوهرم ١٨٦ خيلي حس ميكنم كوتاهم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
قدت که خوبه من 158 هستم شوهرم 188 خیلی هم خوبه کوچولو و ریزم...البته لاغر بودن تو قدای من خیلی مهمه ...

چقد خوبین شماها من دیگه به عمل جراحی هم دارم فک میکنم ، دوس داشتم قدم ۱/۷۴ بود ،یکی از دوستام قدش ۱/۷۴ فقط دلم میخاد قدشو نگاه کنم خیییلییی خوبهه😭

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

چه حرف عجیبی گفتیا 

163 خیلیم عالیه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

چقد خوبین شماها من دیگه به عمل جراحی هم دارم فک میکنم ، دوس داشتم قدم ۱/۷۴ بود ،یکی از دوستام قدش ۱/ ...

😮😮😮😮

بدت نیادا اما اگه به جراحی فک کردی خدا شفات بده مادر

خوشی رده زیر دلت 

پاشو دختر 

این چه فکراییه میکنی 

وا

ن بابا خوبه منم دقیقا 163ام ولی دوس داشتم کوتاه تر باشم

🙄من دوس داشتم ۱/۷۴ باشم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

منم ۱۶۵ هستم و تو فامیل خودمون و شوهرم از خیلی از زنا بلندترم همه هم بهم میگن فلانی قد بلنده 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
چقد خوبین شماها من دیگه به عمل جراحی هم دارم فک میکنم ، دوس داشتم قدم ۱/۷۴ بود ،یکی از دوستام قدش ۱/ ...

خب قد بلند هم زیباس و صد درصد جداب تره برا خیلیا ولی قد کوتاه با اون فاکتور ها(لاغری و بیبی فیسی) که گفتم هم نازه و دوس داشتنی و طرفدارای خودشو داره

وگرنه استاندار زیبایی قد بلنده

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

ولی بچه ها من قبل از بارداریم ۱۶۷ بود قدم بعد از زایمانم شده بودم ۱۶۵ ‌دکتر گفت استخوانها تو بارداری تحلیل میره☹

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍