2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 54 پست
زیادم کوتاه نیستیا که اعتماد به نفستو بگیره سخت گرفتی واسه خودت دختر

از وقتی ازدواج کردم این حس و دارم اخه تفاوت قد دارم با همسرم کاش ۱۰ سانت بلند تر بودم😔

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
منه۱۶۰😐😐 یااااخدا من شوهر۱۶۵میییخا کوتوله باشه خاهشا😐😐

😂😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای من دوس داشتم کوتاه بودم هیچوقت نمیتونم با دل خوش پاشنه بلند بپوشم فقط عروووسیا😣😣😣

منم مثل زرافه ام

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
عزیزم تو کوتاه نیستی. تو بغلی هستی.  دیگه به خودت نگو کوتاهم

☺️☺️☺️☺️

حالا من شوهرم تقریبا هم قدمه باهام .همیشه ارزو داشتم ۱۰ سانت ازم بلند تر باشه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چررررررررا🤔

مثلا۱۸۰باشع.. باید سرم بلند کنم ک ببینمش. زورم بهش نمیرسع... استاترم میگه اعتماد بنفس پایینه😐😐😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️