خانومای عزیز، من3ماهه باردارم،اول که آزمایش دادم کم خونی داشتم، قرص مصرف کردم بهتر که نشدم هیچ تازه بدترم شده، کم خونیم بیشتر شده، 2هفته دیگه باید آزمایش بدم اگه بهتر نشده بود گفتن برم دکتر خون، تجربه ای دارین؟؟
سعی کن گوشت زیاد بخوری و تو وعده های غذایی ات حتما جا بدی، چون تو دوران بارداری این مکمل ها خیلی تاثیر نداره. من خودم کمخونی داشتم و تو بارداری هم فقط دو ماه اول فولیک اسید خوردم به شدت حالت تهوع داشتم و ویار وحشتناک که تا نه ماه لب به برنج و خورشت نزدم اصلا غذای سنگین نمی تونستم بخورم فقط پدرشوهرم هر روز برام کباب گوشت قرمز درست می کرد، زیاد نمیتونستم بخورم در حد یکی دو تا چنجه ماه چهارم که آزمایش دادم اونقدر آهن خونم بالا بود که دکتر مکمل های حاوی آهن رو کلا برام ممنوع کرد
گلم ممکنه بدنت از قبل کمبود داشته اما حالا که بچه از بدنت تغذیه میکنه تازه داره خودش رو نشون میده
آره داشتم ولی جزئی بود انقد نبود، اون موقع م قرص آهن میخوردم، ولی الان خودمم میفهمم که بیشتر شده، تند تند الکی الکی سردرد میشم، زود خسته میشم، خوابم تمومی نداره و...... 😕
آره داشتم ولی جزئی بود انقد نبود، اون موقع م قرص آهن میخوردم، ولی الان خودمم میفهمم که بیشتر شده، تن ...
حتی اگه میلت نمیکشه به زور گوشت بخور، عدسی هم اگه دوست داشته باشی خیلی خوبه، استراحتت رو هم بیشتر کن نمیخوام نگرانت کنم ولی همین کمبود آهن و کمخونی میتونه اکسیژن رسانی به جفت رو کم کنه پس چه بهتر که زیاد خودت رو خسته نکنی که بدنت بتونه از پس بچه بربیاد باز تو اینترنت سرچ کنی کلی غذا پیشنهادی هست که پر از پروتئین و آهن باشه، از بین شون طبق ویار خودت انتخاب کن و سعی کن آهن مورد نیاز بدنت رو از غذا بگیری اینطوری داروها و مکمل ها هم جذب شون بیشتر میشه