angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 عنوان دردسر😩 59 بازدید | 10 پست یهو خونه پر از مورچه شدهجارو زدیم، غذا و شیرینی هم نزیخته زمینخونه پر شده تا دیروز اینجوزی نبوددور و ور پنجره هااتاقاشپزخونهتو رختخواباچیکارکنم؟ نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡 1403/12/28 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7647 باید بگردی سوراخشونو پیدا کنی ! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 واسه ما هم😑 میترسم بخوابم برن تو گوش و دهنم😩😐 نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡
angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 باید بگردی سوراخشونو پیدا کنی ! سوراخ ندارن همه جا هست گشتم پیدا نکردمچرا یهو اومدن؟ نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡
angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 فقط سم کامن بزن دیگه مورچه نمیبینی سم کامن نمیتونیم استفاده کنیم مامانم ریه ش مشکل داره شدیددددد حالش بد میشه با این سم چون درسته یوش کمه ولی خطرناکه نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5926 سم کامن نمیتونیم استفاده کنیم مامانم ریه ش مشکل داره شدیددددد حالش بد میشه با این سم چون درسته یوش ک ... من اشپزخونم اصن کل خونم پر سوسک بود فقط کامن نجاتم داد مامانتو بره بیرون خودت بزن بعد در پنجره ها رو باز کن چن ساعتی مامانت خونه نباشه
angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 سم مورچه بزن میره نداریم الا نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡
angry_girl9484 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 815 من اشپزخونم اصن کل خونم پر سوسک بود فقط کامن نجاتم داد مامانتو بره بیرون خودت بزن بعد در پنجره ها رو ... فکر خوبیهمرسی عزیزم نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡