2777
2789
عنوان

بدجور دودلم ....کمک ...

212 بازدید | 25 پست

یه دختر دارم .عید سه سالشه ...خیلی حسوده بچه های فامیل نزدیک منو باباش میان جیغ میزنه ..از طرفی خیلی تنهاس .عاشق شلوغیه ...ولی خیلی نق نقو و لوسه تقریبا ..خودم زیاد تمایلی به بچه دوم ندارم کلا برای همیشه.از بس این دخترم اذیتم کرده ولی شوهرم عاشق پسر یا کلا یه بچه دیگه اس .از طرفی همه و حتی یه مشاور بهم گفت یه بچه دیگه بیاری اخلاق دخترت بهتر میشه از یه وری  میگم بیارم این شاید بهتر شد.از یه وری میگم بدتر نشه دهنمو صاف کنه ...دوتا بشن به کارام نرسم ..تنهایی از پسشون بر نیام چی ...چی کنم به نظرتون دوستان ؟!

بیار اینقد سختش نکن واسه خودت 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ریسکه دیگه اما بدون اگه نیاری این صد در صد همینجوری میمونه ما داریم دور و ورمون اینجور بچه اما اگه بچه بیاری حداقل پنجاه درصد احتمال بهتر شدنش هست

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

یه دونه ها خیلی تو نوجوونی مشگل دار میشن دهنت سرویس میشه پس بیار ، من دو تا دارم با فاصله ۳ سال از هم راضی ام ولی سخته کم کم دارن با هم جور میشن، بعدشم پسر عششششقه حتما بیار 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

واقعا سخته، من یه برادرزاده دارم قربونش برم خیلی شیطونه، داداشمو همسرشم خیلی اعصاب بچه رو ندارن من بهشون میگم واقعا همه ی تلاشتونو بکنین همین یه دونه رو درست تربیت کنین و بزرگش کنین،وقتی به یه بچه ی دیگه فکر میکنم که باید چقدر مراحل رو طی کنن تا برسه اندازه ی این یکی بشه واقعا سرم سوت میکشه، حالا شما هم به خودتون نگاه کنین،آیا حوصله و اعصاب یه بچه ی دیگه رو دارین؟؟؟

واقعا سخته، من یه برادرزاده دارم قربونش برم خیلی شیطونه، داداشمو همسرشم خیلی اعصاب بچه رو ندارن من ب ...

من خدایی اعصابشو دارم برا دخترمم وقت میزارم .بازی میکنم .ولی اصلا به حرف من گوش نمیده مخصوووووصا تو جمع ...خودمون تو خونه ایم عالیهه هااا .قشنگ با بازی و ناز نازی هر کاری بگم انجام میده ولی تو جمع کلا حرف گوش نکن میشه ...نمیدونم حالا چی کار باید کنم تو جمع هم حرفمو گوش کنه .مجبور نشم داد بزنم سرش

بهترین سن برای بچه دوم اوردن سه یا چهارسال بعد بچه اوله .بخدا یکی سخته بعد میزارید بچه میشه 7 8 ساله دومی و میارید تو دوتاشونم حرص میخوردید دوتا باهم بیارید و خلاث باهم بازی کنن

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من