2777
2789
عنوان

خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 96 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازدواج برام خیلی مهم نیس چون هم سرکار میرم هم میخوام واسه فوق شرکت کنم ولی همش میگم فقط یه خواست ...

اره دیگه حالا خانواده که خوبه فامیل حرف زیاد میزنن

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
اره دیگه حالا خانواده که خوبه فامیل حرف زیاد میزنن

من مامانم و داداشم خیلی میگن شایدم منظوره بدی نداشتخ باشن ولی خب وقتی میگن من دلگیر میشم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
میگم سایت همسر یابی هم شنیدم بعضیا راضی بودن با اینکه خیلی قابل اعتماد نیست

اصلااا موردای خوبی نداره

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
من زودتر از خواهر بزرگم ازدواج کردم.فکر میکردم اصلا براش مهم نبوده و ضربه ای نزدم.ولی الان از رفتارا ...

صد در صد .....مجبورن بگن ناراحت نیستیم طرف میشناسم خواهر کوچکش ازدواج کرد اولی از ترس حرق مردم با ایکه خیلی خیلی از کوچیکه از هر لحاظ سر بود تن به ازدواج با کسیکه دوسش نذاشت داد الانم بدبخته ...ولی خب شماهام بی تقصیرین ..

واقعا؟

ارع تو سایتش هست همه بدرد نخورن پسرای سایتش

خیلی خیلی زمان داری. با فراغ خاطر خاستگاراتو ارزیابی کن و بهترینشو انتخاب کن 

واقعا؟

با اینکه کارمم خوبه ولی همش نگرانه حرفایه مامانمم میترسم آبجیم زودتر ازدواج کنه منو مسخره کنن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بدشانسی چون چیزی کم نداره از دخترای دیگه اصلا به سنشم قیافش نمیخوره جوون مونده

شاید اگر والدینت یکم خواستگار آبجی دومی را معتل کرده بودن اون بنده خدا هم خواستگار خوبی براش پیدا میشد الان بنظرم دیر شده و بعیده فرد مناسبی بیاد اخه ببین شما که 14 سال ازش کوچیکتری الان ازدواج کردی هرجورم باشه مردم میگن حتما عیبی داشته که تا الان تو خونه مونده😢😢😢

بازم از ته قلبم از خدا میخوام فرد مناسبی بیاد خواستگاریش

آهای مهربونا! عاشقتونم!