2777
2789
عنوان

خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 96 پست
مثل من که چهل تا خواهرم داری 😁

یا خدا خخخخ😨

میترسم ازت

چند تا خواهرین؟ تو چندمی؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ایشالا یه شوهر خوب پیدا می شه براش پس. دیر هم نیست. الان دیگه دیر معنی نداره. دخترا تو هر سنی می تون ...

۳۶سالشه میترسم واسه نینی اوردنش مشگل داشته باشه

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس که خوجلم 

😂😂😂😂😂

ماشالله

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
۳۶سالشه میترسم واسه نینی اوردنش مشگل داشته باشه

نگران نباش

ایشالا زودتر یه بخت خوب گیرش میاد

و زود هم بچه دار میشه

نگران نباش ایشالا زودتر یه بخت خوب گیرش میاد و زود هم بچه دار میشه

براش دعا کنید

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
خوب رد نکردین که اینجوری شده😢

این چه حرفیه خب مورد مناسب بوده ازدواج کردن الان که دیگه قدیم نیست سطح فکریا پایین باشه چون کوجیکه ازدواج کرده بزرگه شوهر نتونه شوهر کنه

من شیعم،حیدر آقامه  

غصه نخور بابا ...متاهلی غصه داره😕😕 ..ایشالا بختش زودی باز شه تازه دیرم نشده

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
این چه حرفیه خب مورد مناسب بوده ازدواج کردن الان که دیگه قدیم نیست سطح فکریا پایین باشه چون کوجیکه ا ...

ببین هر چقدرم اینارو بگیم باز کم و بیش تاثیرشو میذاره

سطح فکر خیلیا هنوز پایینه

چهارتاییم. من دومی. ماشالا به جونت 😉

...

بچه ها منم مجردم ۲۲ سالمه خواهرم ۱۸ سالشه یه خواستگار داره که هنوز جلو نیومده الان ۲ ساله روزی نیست که مامانم در مورده خواستگار خواخرم حرف نزنه

با اینکه خودمم زیاد خواستگار دارم

ولی هر دفه مامانم در مورده خواستگار خواهرم حرفرمیزنه من دلم میشکنه میگم نکنه اون زودتر ازدواج کنه فامیلا منو مسخره کنن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
ایشالا که اونم ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش

میدونی مثلا من با شوهرم ابجیم با شوهرو بچه هاش خونه بابام جمع میشیم حس میکنم یه غمی تو چشاشه با اینکه میخوره به قیافش ۲۴ ساله باشه

این طرز فکرا دیگه قدیمی شده

به اون طفلی هم تلقین نکنید.ازدواجم یه اتفاقه مثل بقیه جریانات زندگی.محوریت زندگی نیست که.من هجده سالگی ازدواج کردم.باور کن اصلا احساس خوشبختی نداشتم و ندارم.نه ساله زندگی مشترک دارم که هزار سال تنهایی شرف داره بهش

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...