2789
عنوان

پشت کنکوری

162 بازدید | 15 پست

سلام

پشت کنکوریم از استرس دارم میمیرم

امروز اصلا با تمرکز درس نخوندم درصدام کمه خسته م سردرد دارم کلی کار دارم خونه مون پر سروصداست همش زود خسته میشم یه روز زانو درد یه روز سردرد یه روز شلوغ پلوغ 

واقعا دارم دیونه میشم استرسش از همه چی بدتر وقتی درس نمیخونم انگار قلبم رو در آوردن قفسه سینم خالیه نمیدونم چیکار کنم میترسم امسالم بشه پارسال😭 چیکار کنم اگه راه حلی دارید بگید برای استرس خسته نشدن هر چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا الان ۲-۳ ساله یه زندگی راحت ندارم هیچ جا که نمیرم اگه هم برم استرس و عذاب وجدان خسته شدم از همه ...

همین حس عذاب وجدان و استرس و بی قراری باعث میشه پشت کنکور نشستنت بیشتر بشه پس رها کن اینقدر به خودت سخت نگیر 

اگه خواستی بیا خصوصی با هم حرف بزنیم من آدمی بودم که اصلا درس واسم مهم نبود کلا بی خیال

اما یه معجزه واسم اتفاق افتاد و توی دو هفته تقریباً یک سوم بودجه کنکور رو خوندم

همین حس عذاب وجدان و استرس و بی قراری باعث میشه پشت کنکور نشستنت بیشتر بشه پس رها کن اینقدر به خودت ...

خودم میدونم همه ش به خودم میگم ولی دست خودم نیست انگار همش دارم درجا میزنم خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم 

اگه خواستی بیا خصوصی با هم حرف بزنیم من آدمی بودم که اصلا درس واسم مهم نبود کلا بی خیالاما یه معجزه ...

چطوری ؟ خوب تست میزنی من تقریبا ۸۰ درصد خوندم ولی درصد هام خوب نیس

سعی کن با آرامش برنامت رو پیش ببری میدونم که دوران سختی هست ولی نهایت تلاشت رو بکن که بعد پشیمون نشی

آره دیگه چیزی نمونده همش میگم کاش ربات میشدم خسته نمی‌شدم شبا نمیخوابیدم هر چی میخوندم تو ذهنم میموند

چطوری ؟ خوب تست میزنی من تقریبا ۸۰ درصد خوندم ولی درصد هام خوب نیس

ببین بستگی داره چطوری خوندی منابعت خوب بوده 

خودت دقیق خوندی و خیلی چیزای دیگه

من خودم الان هفته سوم هست که جدی شروع کردم و مشاور گرفتم هر چی از قبل خونده بودم ریختم دور چون تست کم زده بودم و تا الان 60 ای 70 درصد کنکور رو با تعداد تست معقول جمع کردم

روزی 13 ساعت می خونم و تنها انگیزه ام هم خداست چون می دونم کمکم می کنه اصلا آدم مذهبی نیستم و اصلا حتی نماز خوندن هم بلد نیستم اما خدا کاری به دین و مذهب نداره و اگه دقت کنی تو همه ادیان هم یه خدایی وجود داره حالا با نام های مختلف اگه خدا رو پیدا کنی تمام مشکلاتت حل میشه

یه توصیه دیگه هم که دارم حتما مشاور خوب بگیر تو این تایم کم خیلی کمک می کنه و اگه تونستی برو پانسیون