2777
2789
عنوان

لانه گزینی

80 بازدید | 18 پست

من پریودیام دوماه یکبار ومنظمه از همون نوجونی. 

گاهی البته سه ماه یکبار هم میشه..

چندین بار دکتر رفتم‌ گفت مشکلی نیست چون منظم‌.

حالا الان تواقدامم ..چندروز پیش به مدت سه روز لکه قهوه ای آبکی خیییییلی کم داشتم بعداز سه روز قطع شد تواین سه روز دوطرف وزیر  شکمم درد کمی داشتم..

الان چندروز میگذره وهیچ علائم دیگه ای ندارم.

واز پریودقبلیم ۵۱ رو میگذره..

به نظرتون ممکن اون سه روز لانه گزینی باشه..؟؟

آخه تو پریودیای قبلیم قبل از پریود کمی لکه بینی داشتم ولی بلافاصله پریود میشدم ولی الان هیچی..

دو سه روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود..

تقربیا دوسال تواقدامم

دقیقا منم مثه تو هستم فقط بی بی چک نزدم آخرین پریودم هم ۲۰ بهمن بوده دیگه پریود نشدم روز ۲۰ سیکلم هم دو سه روز لکه بینی خیلی کم داشتم در حد چند قطره قطع شد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا منم مثه تو هستم فقط بی بی چک نزدم آخرین پریودم هم ۲۰ بهمن بوده دیگه پریود نشدم روز ۲۰ سیکلم هم ...

چطور میتونی بی بی چک نزنی؟من یک روز از زمان پریودم رد بشه فوری میرم سراغ بی بی چک

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
چطور میتونی بی بی چک نزنی؟من یک روز از زمان پریودم رد بشه فوری میرم سراغ بی بی چک

انقد بی بی چک منفی داشتم دستم نمیره بی بی چک بزنم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

عزيزم من نميدونم چه دكترى رفتى ولى درست راهنماييت نكردن 

سيكل نرمال بين ٢١-٣٥ روز ،و غير اين سيكل نرمال نيست 

مثلا فرد بگه من هر سال فروردين ،منظم موقع تحويل سال ميشم تا سال ديگه نميشم  ،خوب ايشون مشكل داره ديگه 

شما هم در سيكل ٥٠-٦٠ روزه ،اصلا معلوم نيست تخمك گذارى كى هست كه بخواى به لانه گزينى فكر كنى 

نميگم احتمال باردارى نيست ،انشالله كه باردارى 

ولى ميگى دو سال در حال اقدام هستى و طالب بچه ،قدم اول نرمال شدن سيكل 

چند وقته اقدام کردی

یکسال ونیم

انشالله به زودی به خواستتون برسیدچند سالتونه؟هنوز وقت بسیاره

من ی بچه دارم البته تنبلی تخمدان دارم واسه دومی اقدامم  واسه اولی هم با دارو باردار شدم اینم فعلا که نشده

من ی بچه دارم البته تنبلی تخمدان دارم واسه دومی اقدامم واسه اولی هم با دارو باردار شدم اینم فعلا که ...

خب خداروشکر

انشالله دومی هم بسلامتی بیاد

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
عزيزم من نميدونم چه دكترى رفتى ولى درست راهنماييت نكردن سيكل نرمال بين ٢١-٣٥ روز ،و غير اين سيكل نرم ...

چندتا دکتر رفتم

.

نگفتن ایرادی نداره.گفتن خیلی مشکل خاصی نیست.خاله.زن عمو ودوخواهرای دیگرم دقیقا مثل من بودن وبچه دارن..

زن عموم الان ۴۰سالش  سه تا بچه داره وهمیشه هم دوماه یکبار پریود می‌شده.. 

دیگه دقیق روزای تخمک گذاری دستم اومده ومرتب سونو میرم.

دکتر تنها نکته ای که بهم گفت این بود چاق نشم گفت اون موقع دیگه بارداری سخت میشه..

اگه لانه گزینی داشتی بی بی چک مثبت میشد عزیزم

همکن روزایی که لکه بینی داشتم بی بی زدم دیگه نزدم به قول یکی از کاربرا دیگه میترسم بزنم بس که بی بی چک منفی دیدم

دقیقا منم مثه تو هستم فقط بی بی چک نزدم آخرین پریودم هم ۲۰ بهمن بوده دیگه پریود نشدم روز ۲۰ سیکلم هم ...

منم آخرین روز ۷بهمن بوده..

به نظرم فردا یه بی بی بزن..امیدوارم بیای خبر خوش بدی🧡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز