samin_ghasempour مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 427 عنوان داغونم 63 بازدید | 6 پست تازه خرگوشم رو از دست دادم همش خاطراتش میاد تو ذهنمدلم برات تنگ شده خرگوش خوشگل من اسمش هم فندق بودمن ندونستم بهش یونجه دادم نگو سمی بوده کشتشنمیدونم چطوری بغضم رو از بین ببرمدو روزه ناراحتمبخدا شبا تو خواب گریه میکنم چطوری فراموشش کنم؟؟! 1403/12/28 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخت_قوی عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2965 ب خودت بیا دخترانقد چیزای بدتر هست ک دیگ نباس واس اینا غصه خوردالبتت منم روز اول واس خرگوشم گریه کردم دوسم گف اسکلی گریه میکنی دیگ نکردم نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
samin_ghasempour مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 427 ب خودت بیا دخترانقد چیزای بدتر هست ک دیگ نباس واس اینا غصه خوردالبتت منم روز اول واس خرگوشم گریه کرد ... اخه خیلی دوست داشتنی بود بعضی وقتا میخام ب خاطرش دست ب خودکشی بزنم مرگش خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته خو
mm123509 عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1313 منم مث تو ولی با یه انسان . عشقم بود زندگیم بود تنهام گذاشت نمیتونم فراموشش کنم یه ماهه نیستش درکت میکنم ❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️
دخت_قوی عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2965 اخه خیلی دوست داشتنی بود بعضی وقتا میخام ب خاطرش دست ب خودکشی بزنم مرگش خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته خ ... بابا چیه همش میشاشن پدر ادم در میادزندگی انقد سختی داره اینا هیچی نی نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
شهابچانگ عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 746 منم یدونه داشتم اسمش پیشونی سفید بود دادیم به یکی از فامیلامون بردش توی رستاشون
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6804 بابا چیه همش میشاشن پدر ادم در میادزندگی انقد سختی داره اینا هیچی نی رو خوده ادم ک نمیشاشنولی موجودای ناز و ارومین حیفه بمیرن بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀