2777
2789
عنوان

رنگ ان‌ سه زدم

619 بازدید | 21 پست

من موهام سفیدی داره یکم رنگ موهام خودش خرماییه هیچ رنگی هم مثل رنگ طبیعی خود موهام بهم نمیاد .برای گرفتن سفیدی موهام رنگ ان‌ سه والانسی زدم سفیدی ها رو گرفت و قشنگ شد رنگ طبیعی موهام .یعنی قسمت بالا جلوی موهام که رنگ زدم با پست سرم که رنگ نزدم اصلا تفاوت نداره یه خرمایی طبیعی و‌نچراله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خرمایی رنگ میشه؟

آره .مثل خرمایی نچرال .قهوه ای روشن نمیشه قهوه ای پررنگ که قرمزی و زردی نداره .من قبلا ان‌ چهار هم زدم مثل حنا بود انگار خیلی تن قرمزی نارنجی داشت 

N3کلاغیه😂خرمایی میخوا n5اگه فقط میخواستی سفیدی بپوشونی با مسواک و رنگ n5پوشش داده میشه بعدا هم خواس ...

ان پنج روی موی من قهوه‌ای روشن میشه عزیزم .من پایه موهام خودش قهوه ای هست .خرماییه .توضیح که دادم .پنج واسع مویی خوبه که خودش مشکی باشه

آره .مثل خرمایی نچرال .قهوه ای روشن نمیشه قهوه ای پررنگ که قرمزی و زردی نداره .من قبلا ان‌ چهار هم ز ...

درسته

من هم رنگ موهام خرمایی رنگ بود رفتم چند ماه پیش قهوه ای زدم الان موهام سه رنگ مشکی و قهوه ای و سفیدی داره

نمیدونم چیکار بکنم رنگش قشنگ در بیاد 

مشکی برم بزنم یا چی؟

شما سر در میاری از رنگ ها؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
N3کلاغیه😂خرمایی میخوا n5اگه فقط میخواستی سفیدی بپوشونی با مسواک و رنگ n5پوشش داده میشه بعدا هم خواس ...

حالا تو که اینقدر بلدی 

من موهام خیلی بلنده تا بالا باسمه بالاش کامل مشکین پایینش خرمایی روشن که تناژ قرمزی داره بخوام یه قهوه ای تیره بزنم چه رنگی باید بگیرم ؟