خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
سرطان مثل سایر بیماری های خودایمنی درمان قطعی نداره، هیچ بیماری خودایمنی درمان قطعی نداره، اما احتمال درمان خصوصا وقتی بیماری سریع تشخیص داده بشه زیاده
من کارمند بیمارستانم و پدرم رو بخاطر سرطان خون A.L.L از دست دادم . سالها پیش و بعد از فوت پدرم بیمار سرطانی اند استیج آوردند بیمارستان و حالش شدید خراب بود . شدید . روزهای پایان عمرش بود و همه ما منتظر اینکه تموم کنه و راحت بشه .یکی از نزدیکانش گفته حالا که داره میره متوسل میشه به امام حسین و یک مقدار خاک کربلایی بهش میگن (تربت امام حسین ) رو میزاره زیر زبون بیمار . خدا شاهده . خدا شاهده بیمارش خوب شد و مرخص شد . بعد اون هر یک ماه یکبار میومد واسه آزمایش . بعد هر ۳ ماه و بعد هر ۶ ماه . دیگه خوب خوب شد و من سالها افسوس خوردم برای پدر نازنینم