2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله 

یکی از اشناهای ما داشت لوسمی بدخیم

الان دیگه چهار ساله

البته بستگی به روند درمان داره

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

سرطان مثل سایر بیماری های خودایمنی درمان قطعی نداره، هیچ بیماری خودایمنی درمان قطعی نداره، اما احتمال درمان خصوصا وقتی بیماری سریع تشخیص داده بشه زیاده 

من کارمند بیمارستانم و پدرم رو بخاطر سرطان خون A.L.L از دست دادم . سالها پیش و بعد از فوت پدرم بیمار سرطانی اند استیج آوردند بیمارستان و حالش شدید خراب بود . شدید . روزهای پایان عمرش بود و همه ما منتظر اینکه تموم کنه و راحت بشه .‌یکی از نزدیکانش گفته حالا که داره میره متوسل میشه به امام حسین و یک مقدار خاک کربلایی بهش میگن (تربت امام حسین ) رو میزاره زیر زبون بیمار . خدا شاهده . خدا شاهده بیمارش خوب شد و مرخص شد . بعد اون هر یک ماه یکبار میومد واسه آزمایش . بعد هر ۳ ماه و بعد هر ۶ ماه . دیگه خوب خوب شد و من سالها افسوس خوردم برای پدر نازنینم 

2790
2778
2791
2779
2792