2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 214 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اینطوری بازم همه گناهکاران چون برای جشن گرفتن رفتن تو کوچه و رعایت نکردن باید میشستن تو خونشون

نه عزیزم دستشون دردنکنه آفرین بهشون که میزنن چشم مردم کور میکنن خیلم خوب میکنن ثوابم دارع تازه

شما دنبال زیر بغل ماری

ترجیحم اینه باهاتون صحبت ادامه ندم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ترقه اینا تموم شده یکی دوتا میندازن ولی کوچه پشتیمون یکی رو چاقو زدن آمبولانس اینا اومد😐😐😐

😐😐😐منطقه جنگیه محلتون

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

نه عزیزم دستشون دردنکنه آفرین بهشون که میزنن چشم مردم کور میکنن خیلم خوب میکنن ثوابم دارع تازهشما دن ...

شما دنبال زیر بغل ماری که ریپلای کردی مردوم رفتن تو کوچه شادیشونو میکنن هر کسی هم که می‌ره از عواقب خبر داره ،پس با حرف شما تمام کسایی که میرن گناهکاران ،شما گناهکار نباش از سر بخل بشین تو خونت 

اصلا پشمام ریخت اونایی که دیدن میگن چاقو زده به طرف بعد سوار ماشین شده رفته😐😐😐

😦🙁

هیچی سکوت گاها میاد اونم تو خیابون اصلی میترکونن.یه شبه .جا تو بودم بجا غر زدن میرفتم پشت بوم تماشا ...

آخه با همسایه هامون حال نمیکنم یجوریا روانین باید بیای ببینی تا نبینی نمیفهمی چی میگم بعدشم خیلی صداش زیاده ما این سر کوچه اونا اون سر کوچه من کاملا واضح با در و پنجره بسته صداشو میشنوم آهنگاشونم خیلی چرته 

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

شما دنبال زیر بغل ماری که ریپلای کردی مردوم رفتن تو کوچه شادیشونو میکنن هر کسی هم که می‌ره از عواقب ...

حتما خودتم مردم آزار و خودخواهی وگرنه این کار و توجیح نمیکردی

خیابون که ارث باباتون نیست قرق کردین ما میترسیم بیایم بیرون از خونه به کارامون برسیم!

شما توخونت مین کار بزار کسی نمیگه چرا

خب چه اشکالی داره بزنن و برقصن

اذیت میکنن آخه صداشو یه ذره کم کنن آروم بین خودشون جشن بگیرن چون فقط چن تا خانواده بیرون تو جشنن

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

اذیت میکنن آخه صداشو یه ذره کم کنن آروم بین خودشون جشن بگیرن چون فقط چن تا خانواده بیرون تو جشنن

کسی خودش زده به خواب نمیشه بیدار کرد

حالا تا صبح بحث کن🤷‍♀️

واقعا من هر سال این روز کار واجبم باشه ازخونه نمیرم بیرون کاش یه فکری بحال این چهارشنبه سوری میکردن ...

دقیقا باید مانع این کارای خطرناک شدن

[QUOTE=375841501]مکان عمومی جا رقص و اهنگ نیست [/QUOTEهر روز که چهارشنبه سوری نیست

چهارشنبه سوری مردم باید بمیرن و زنده شن؟

حتما خودتم مردم آزار و خودخواهی وگرنه این کار و توجیح نمیکردیخیابون که ارث باباتون نیست قرق کردین ما ...

من که باردارم تو خونم نشستم مثل شما هم خداروشکر بخیل نیستم چشم دیدن شادی مردوم هم نداشته باشم ،صبح تا غروب هم وقت داشتم کارمو بکنم الکی و از سر حسادت بهونه بیخود برای منع بیرون رفتم نمیارم برو خدا اجرتو یه جا دیگه بده تو دردت یه جا دیگست ارزش حرف زدن هم نداری