2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 214 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سنگاپور یه جاهای خاصی تحت نظارت نیروهای خاصی میذارن بچه ها ترقه بزنن تو ایران هم باید این کارو کن ...

اره واقعا

از خداشونهد4 شنبه سوری رو چیز بد جلوه بدن. مردم زده بشن 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

هرسال عروسی دارن؟😂

قبلا اینطوری نبود این دو سال یه همسایه اومده یه پسر جوونه هم سال قبل جو میداد هم امسال که رسما باند آورده ارکستر آورده😑😐😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

اسی کدوم شهرین؟

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

صد و ده رو بیخیال زنگ بزن ۱۱۳بگو قضیه چیه و پلیس هم محل نداده .باشد که رستگار شوند مردم آزارهای بی درک و شعور تازه به دوران رسیده ی بی اصالت ریشه .اینا بی اصل و ریشه هایی هستن که وانمود می کنن خیلی اصیل و ایرانی هستند به خاطر عقده هاشون در حالی که ایرانی اصیل نجیب و با شرافت هست جشن هم اگه میگیره نجیبانه می گیره 

هر سال همین موقع تو کوچتون عروسیه؟

بله دیگه یه تعداد روانی هر سال سالگرد عروسی عمشون دوباره عروسی می گیرن😐😑😶😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

ادم چقدر بیشعور باشه

چهارشنبه سوری یعنی اتیش روشن کنی از روش بپری نه اینکه بمب و خمپاره بریزی رو سر ملت 

ادم کار واجب پیش میاد بازم میترسه بره بیرون از خونه که مبادا چش چالمون کور کنن😐

منطقه مسکونی و خیابون جای این کارا نیست❗️

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗