2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2774 بازدید | 214 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچه ما هیچی ولی کوچه بغلی بن بست هست. آتش روشن کردند. یه دونه کوچک برای بچه ها!! یه دونه بزرگ تر!! ...

الحمدلله مال شما مثل قدیمه مسخره بازی در نمیارن

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

الحمدلله مال شما مثل قدیمه مسخره بازی در نمیارن

می دونی؟ چون بن بسته می تونند کنترل کنند. چند تا بزرگ تر هستند.
بزرگ تر ها خودشون رو کشیدن عقب بعضی جاها. نوجوان ها هم واقعا هیچی حالیشون نیست. 

عجب آدمایی هستین حالا یک روز جشن گرفتن دارن میرقصن نمیتونید ببینید شادی مردمو 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید
وا خو چیکارشون دارین شمام برین پیششون کاش کوچه ما بود کوچتون

خب دوست نداریم مگه زوره یکی بخواد تو خونش بشینه باید اینا رو تحمل کنه😑

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

سلام عزیزم میلی گلد نصب کن

این کد دعوت رو بزن

milli-auree

بدون وارد کردن کد دعوت هدیه رو نمیده

چهل هزار تومن هم به من میده هم به تو

میتونی برای دوستات بفرستی.به ده نفر بفرستی میشه ۴۰۰ تومن

اپلیکیشن خرید و‌فروش طلاست

عجب آدمایی هستین حالا یک روز جشن گرفتن دارن میرقصن نمیتونید ببینید شادی مردمو

شادی مردم زمانی خوبه که آسایش رو از بقیه نگیره الان مثلا ما بخوایم با ماشین از کوچه بریم بیرون نمی تونیم شاید یکی تو خونمون قلبش وایساده میخواد خیلی زود بره یا شاید یکی مریض داره یه حرفی میزنیا

سلام عزیزم میلی گلد نصب کناین کد دعوت رو بزنmilli-aureeبدون وارد کردن کد دعوت هدیه رو نمیدهچهل هزار ...

حیف من خودم قبلا داشتم و گرنه میزدم