مال ما به جای تیر ترقه و جنگ عروسیه آسایش نزاشتن واسمون با چند تا ماشین اینور اونور کوچه رو بستن دو تا باند عظیم الجثه گذاشتن زن و مرد قاطی دارن جلمان میرن😑میدونم اگه خودمون بگیم صداشو کم کنن محل نمیدن برا همین زنگ زدیم ۱۱۰ همین الان بابام داره حرف میزنه شاید هزارمین باره زنگ زده الان فک کنم ۲ میشه که زنگ زدیم هنوز نیومدن داریم از سر و صدا می میریم خدا بگم چی کارشون کنه😑😔
پارسالم همینطوری می کردن ولی پارسال فقط ضبط ماشین و زیاد کرده بودن ولی امسال باند آوردن مجری و خواننده آوردن پارسالم بهشون گفتیم تموم کنن گوش دادن بعد جر و بحث زنگ زدیم ۱۱۰ ولی امسال باز همون آش و همون کاسه😑😶
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
عجب آدمایی هستین حالا یک روز جشن گرفتن دارن میرقصن نمیتونید ببینید شادی مردمو
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم اهورایی ام بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️ چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
عجب آدمایی هستین حالا یک روز جشن گرفتن دارن میرقصن نمیتونید ببینید شادی مردمو
شادی مردم زمانی خوبه که آسایش رو از بقیه نگیره الان مثلا ما بخوایم با ماشین از کوچه بریم بیرون نمی تونیم شاید یکی تو خونمون قلبش وایساده میخواد خیلی زود بره یا شاید یکی مریض داره یه حرفی میزنیا
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨