2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شاید بهت حسودی میکنن قدت بلند نیست ولی اگه تناسب اندام داشته باشی اصلا مهم نیست چون خوشکل بنظر م ...

والا کمرم باریکه ( ۳۴_۳۶ سایز لباسام )

خیشکی اینا رو نمیبینه. همه فقط قدمو مسخره میکنن میگن کوچولو. دخترخاله پسرخاله هام

خسته شدم بس که همه مسخرم کردن که قدت کوتاههمگه دست خودمه؟؟با اینکه نسبتا خوشگلم و تو دانشگاه بهم پیش ...

بیخیال بابا گیر ی چیزی باشی میشه بزرگترین مشکلت شبا قبل خواب ی لیوان شیر بخور شاید ی چن سانتی تاثیر بذاره 

خوشبحالت پزشکی میخونی ...

ببین رک ترین حالت ممکن بخوام باهات حرف بزنم

قد کوتاه برای یه پسر فاجعه ست 

خیلی گناه دارن

اما برای دختر نه

چون سلیقه ایه 

دخترای بلند جذابن کوتاها هم همینطور

باور کن بلندارم مسخره میکنن

یعنی هرجور باشی مسخره میشی فرق نداره 

لابد حالم بده که اینجا تاپیک گذاشتم .

آخه یه دختری بود تازه پزشکی قبول شده بود فکر کن ترم آوا بود بعد کلی خواستگار براش اومد چون شنیده بودن پزشکی قبول شده تازه دختره زشت و سیاه و ریزه میزه بود، حالا که شما میگی خوشگل هم هستی فقط کوتاهی که زیاد مهم نیست

دارن عین چی حسودی میکنن

نمیدونم. 

من کل عمرم هروقت هرکی خواسته حرصم بده یا مثلا کم اوراه، رفته سزاغ قدم

چرا این ویژگی رو من باید داشته باشم؟

چرا باید آرزوم باشه همقد بقیه بودن؟؟

ورزش کششی تا ۲۵جواب میده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بیشتر ببینید
نمیدونم. من کل عمرم هروقت هرکی خواسته حرصم بده یا مثلا کم اوراه، رفته سزاغ قدمچرا این ویژگی رو من با ...

هیچ آدمی کامل نیست هممون عیبای خودمونو داریم ولی اینکه بخوای روی خصوصیات منفی خودت زوم کنی اون بده

Ashes to ashes dust to dust