گربه_وانیلی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 436 عنوان واقعا بعضی کاربرای اینجا چشونه😐😂😂😂 69 بازدید | 6 پست بخدا حس میکنم روانی ان واقعایه جوری میپرن به ادم بخدا برگام ریختتتبه یکی گفتم ایشالا بچتون سالم باشه و بهش خوش بگذره با ی کاربر دیگه خوردن منو😐بخدا دارم میترسم از اینجا😐😂 عاشق گربه هااااا🤍 1403/12/28 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namelessbutterfly عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 828 یه سریام همش نفرین ناله میکنن بقیه رو، نمیدونم فازشون چیهتا یه چیزی بهشون میگی سریع میگن قضاوتم کردی خدا جوابت بده و من راضی نیستم و ... 😐 اصلا اینجا نمیشه حرف زد کلا
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 11962 بنظرم ب انداره تمام کاربران اینجا دنیا داریم هر کی ام تو دنیای خودش داره سیر میکنه و قوانین خودشو داره خودتو ناراحت نکن نترسیا دخترم
xyzxyz عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 293 بنظرم ب انداره تمام کاربران اینجا دنیا داریم هر کی ام تو دنیای خودش داره سیر میکنه و قوانین خودشو دا ... نکته جالب اینکه بعضیا میان وقایع مهم زندگیشونا اینجا مطرح میکنن و میخوان باتوجه به نظرات کاربران تصمیم بگیرن مثل جواب به فلان خواستگار و طلاق و... زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!
princessssssss عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2327 وقتی هم کم میارن سریع نی نی یارو تگ میکنن و آشوب میکنن
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 11962 نکته جالب اینکه بعضیا میان وقایع مهم زندگیشونا اینجا مطرح میکنن و میخوان باتوجه به نظرات کاربران تصم ... بله واقعا اگه صرفا فقط برای شنیدن بقیه راه های جلو راهشون نباشه از بقیه خیلی زندگی رو میبازن بخوان ب حرفای اینجا یا هر فضای مجازی دیگه گوش بدن